Bătrânii din Baia Sprie vizitaţi de Dan Barna

Scris de Vasile Gherman, 04 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dan Barna, candidatul Alianţei USR Plus la funcţia de preşedinte al României, se află azi printre maramureşeni.În Sighetu Marmatiei, Baia Sprie şi in Baia Mare, Dan Barna va sta de vorbă  cu oamenii, va strânge semnături pentru susţinerea candidaturii sale şi îşi va prezenta obiectivele ca viitor preşedinte în cadrul unei conferinţe de presă.

Preşedintele USR va ajunge la Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei din Sighetu Marmaţiei la ora 15,30. De la ora 16,30, Dan Barna se va afla printre sigheteni, pe Pietonala din centrul oraşului. Va fi o ocazie pentru cetăţeni de a-i adresa întrebări şi de a semna pentru a-i susţine candidatura la funcţia de preşedinte al ţării. Conform legii, Dan Barna, la fel ca orice candidat la această funcţie, are nevoie de 200.000 de semnături pentru a-şi înscrie candidatura. O jumatate de oră mai târziu, Dan Barna va porni spre Baia Mare. Pe drum, se va opri la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Baia Sprie (ora 18), unde va sta de vorbă cu asistaţii instituţionalizaţi, îi va asculta şi le va spune o vorbă bună. De la ora 18,45, în sala de conferinţe M1 a Centrului de Afaceri Millennium din Baia Mare, reprezentanţii mass-media sunt invitaţi la o conferinţă de presă. Jurnaliştii vor avea ocazia să afle în mod nemijlocit care este programul candidatului Alianţei USR Plus la preşedinţie şi să îi adreseze întrebări.

După ora 19, în Piaţa Libertăţii, Dan Barna se va afla printre băimăreni, pentru a dialoga şi pentru a strânge semnături. Vizita preşedintelui USR în Maramureş se înscrie în programul caravanei care străbate ţara pentru a lua pulsul electoratului şi pentru a strânge numărul de semnături necesare înscrierii candidaturii lui Dan Barna.

V. Gherman