Amendamentul lui Horj a fost adoptat

Scris de Grigore Ciascai, 27 aprilie 2010 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luni, 26 aprilie, plenul Camerei Deputatilor a adoptat amendamentul deputatului maramuresean Pavel Horj (colegiul Borsa-Viseu) la Legea privind impadurirea terenurilor degradate. Este vorba de alocarea a 10% din fondul anual de mediu pentru aceasta actiune. Argumentele aduse de Pavel Horj au fost convingatoare, astfel incat demnitarii au votat amendamentul. Deputatul a aratat cat de importanta este extinderea suprafetei de padure pentru mediul inconjurator, atat de influent in ceea ce priveste viata oamenilor, fauna si flora. Exemplele din literatura de specialitate pe care le-a prezentat, coroborate cu ceea ce se intampla pe plan national, au facut ca unul dintre amendamente apartinand parlamentarilor din opozitie sa fie adoptat de reprezentantii puterii.

  1. pentru Borsa in special. a spus: 27 aprilie 2010, ora 20:04

    -dupa ce a distrus padurile in Maramures,avand calitatea de director peste silvici in Maramures,obtina si el ceva util,probabil nu poate dormi noaptea.

  2. Viseuan a spus: 28 aprilie 2010, ora 06:37

    10% ! Daca in Maramuresul-istoric s-ar aloca pt impaduriri macar 10% din valoarea lemnului transportat zilnic de TIR-urile lui Adi Filip !