Visul transformat în realitate. Mirii iau lecţii de dans

Scris de Lia Bradeanu, 23 august 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

DSC01370Dansul mirilor este unul dintre cele mai importante momente din viaţa cuplurilor care se decid să îşi unească destinele. Pentru a fi siguri că nu se vor face de râs, dar mai ales pentru a rămâne cu o amintire plăcută pentru tot restul vieţii, maramureşenii iau lecţii de dans astfel încât la nuntă visul lor să devină realitate.

Maramureşeni apelează la specialişti inclusiv pentru dansul mirilor, unul dintre cele mai importante momente ale unei nunţi. Viitoarele mirese îmbracă rochiţele de nuntă pentru a fi sigure că nu vor avea niciun fel de surpriză pe ringul de dans.

În ultimii ani numărul celor care apelează la dansatorii profesionişti ai Clubului Prodance 2000 Baia Mare a crescut cu peste 40% comparat cu anul trecut. Aceştia nu mai merg doar pe o singură piesă pentru deschiderea dansului nunţii, ci pe colaje de la vals vienez la cha-cha sau alte stiluri de dans.

Unii maramureşeni s-au înscris din timp la cursurile de dans destinate adulţilor astfel încât să fie convinşi că în momentul în care ies în societate şi doresc să danseze nu se fac de râs. Pentru miri preţurile sunt accesibile. Specialiştii susţin că o pereche are nevoie de cel puţin cinci şedinţe pentru pregătirea dansului lor.

DSC01371

Nu doar specialiştii susţin că merită orele de dans înainte de momentul mult aşteptat al căsătoriei, ci şi mirii. Aceştia spun că fiecare moment petrecut pe ringul de dans înainte de momentul vieţii lor merită pe deplin. Sfaturile pe care le primesc de la dansatorii profesionişti îi ajută să-şi transforme visul în realitate.