Venit minim garantat de 1.000 de dolari la angajarea în videochat

Scris de Decebal Ienasoiu, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Debutul plin de entuziasm la un job poate fi repede umbrit de un salariu mic, care de-abia te ajută să iţi plăteşti chiria, utilităţile şi strictul necesar.

Venitul mic este, în general, primul motiv pentru care tinerii renunţă să se mai implice la locul de muncă şi îl părăsesc pentru un altul mai avantajos din punct de vedere financiar.

Faptul că videochatul reprezintă poate cea mai prosperă ramură a industriei divertismentului pentru adulţi nu mai este un secret pentru nimeni! Stilul de viaţă luxuriant, independenţa financiară şi faptul că îşi pot câştiga traiul într-un mod legal şi, totodată, distractiv determină tot mai multe doamne şi domnişoare să aplice pentru angajări în videochat.

Chiar şi un model care se află la început de drum poate trăi foarte bine din această meserie. Bineînţeles, nu poţi avea din prima lună încasări de zeci de mii de dolari, dar dacă vrei un câştig asigurat de cel puţin 1.000 de dolari pe lună, vino în cadrul echipei Studio 20. Modelele de sex feminin din cadrul acestui studio premium au acest venit asigurat în primele trei luni de la angajarea în videochat. În acest fel, ne dorim să atragem şi să păstrăm modele de calitate, care vor să aibă succes într-un domeniu extrem de profitabil. Bineînţeles, venitul minim nu va mai fi luat în considerare, dacă fetele reuşesc să aibă venituri peste această sumă.

Există şi nişte condiţii pe care este nevoie să le îndeplineşti. Pentru a putea intra în posesia celor 1.000 de dolari, trebuie:
– să ai un aspect fizic plăcut, o motivaţie puternică şi să stăpâneşti extrem de bine limba română. De asemenea, este necesar să ai şi cunoştinţe de limba engleză, deoarece, odata cu angajarea în videochat, vei interacţiona online cu oameni din întreaga lume, care vorbesc această limbă;
– să urmezi îndrumările personalului nostru, atât în timpul trainingului, cât şi ulterior;
– să petreci online cel puţin 90 de ore în perioada respectivă;
– să respecţi programul de lucru şi să nu lipseşti de la cursurile individuale gratuite de limba engleză, cultură generală şi arta machiajului.

Pe lângă venitul minim garantat pe care compania ţi-l oferă, daca vei completa formularul de angajari in videochat disponibil pe site-ul Studio-20.ro şi dacă vei fi acceptată, te vei bucura de numeroase alte beneficii!

Cei care cred că angajarea în videochat este un lucru simplu şi că banii se câştigă uşor, se înşală amarnic. Este nevoie de multă dedicare şi efort constant pentru a ajunge să faci performanţă, însă nu este un lucru imposibil. Modelele de top de la Studio 20 câştigă chiar şi 25.000 de dolari pe lună, datorită experienţei, seriozităţii, implicării şi ambiţiei lor.

Şi tu poţi fi unul dintre modelele noastre de succes, dacă te dedici acestei meserii şi dacă asculţi sfaturile trainerilor noştri. În doar 2-3 ani de activitate, ai şansa de a-ţi cumpăra propria maşină sau casă şi poţi duce o viaţă aşa cum ţi-ai dorit!

Aşadar, nu mai sta pe gânduri, stabileşte acum un interviu cu unul dintre reprezentanţii Studio 20 şi vino să vezi cu ochii tăi ce înseamnă să fii un model de top! Ai ocazia să stai de vorbă cu unele dintre modelele noastre, care iţi vor spune cât de mult s-a schimbat în bine viaţa lor de când s-au angajat în videochat. Alături de Studio 20, toate visurile tale pot deveni realitate!