Top sfaturi de care ar trebui să ţii cont atunci când joci la ruletă

Scris de Decebal Ienasoiu, 24 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Inventată în urmă cu peste 350 de ani, de francezul Blaise Pascal, ruleta a fost şi rămâne unul din cele mai populare jocuri de noroc din întreaga lume.

Evident există multe teorii legate de apariţia jocului de ruletă, însă cea mai aproape de adevăr părea a fi versiunea ,,franceză’’, principalul argument provenind din faptul că termenul ,,roulette’’ înseamnă în limba lui Balzac o roată de dimensiuni mici.

Spre deosebire de anii în care jocul de ruletă presupunea deplasarea (de multe ori lungă şi costisitoare) într-un cazino stradal, în prezent există o sumedenie de cazinouri online în care poţi juca ruleta la orice oră din zi şi din noapte, pe bani reali sau virtuali, din confortul propriului cămin. Ca să nu mai vorbim de faptul că in mediul online poti juca de cativa ani buni atât la mese de ruletă clasice, cât şi live, la care acţiunea se desfăşoară chiar sub ochii tăi, iar tu poţi chiar sta de vorbă pe chat cu ceilalţi jucători.

Fiind vorba despre un joc de noroc, este clar că nu există strategii magice care să îţi aducă câştiguri garantate, însă poţi ţine totuşi cont de câteva sfaturi (când joci la ruletă), considerate foarte utile de către cei care le-au respectat.

  • Dacă ai posibilitatea, alege întotdeauna să joci la Ruleta Europeană (nu Americană). Opţiunile de pariere sunt identice, numerele sunt plasate în altă ordine, însă varianta americană are un număr în plus, Dublu Zero, marja de profit scăzând din această cauză.
  • În cazul în care nu eşti hotărât dacă să joci online sau offline, nu uita că pe internet poţi profita de o sumedenie de bonusuri la depunere, Vlad Cazino lansat pe piaţa din România în cursul acestui an, fiind cel mai bun exemplu în acest sens.
  • Deşi regulile de joc nu sunt prea complicate în cazul ruletei, poate nu ar fi rău să joci mai întâi pe bani virtuali, pentru a evita eventualele greşeli de păriere (cea mai comună este plasarea unei mize mult mai mari decat cea dorită). Majoritatea cazinourilor online permit jucătorilor să joace pe bani virtuali.

Hotărăşte-te asupra unei sume pe care îţi permiţi să o joci şi opreşte-te imediat în cazul în care ai parte de o zi nefastă. Odată ce ieşi din zona de confort, vei ajunge cel mai probabil să pierzi mai mult decât îţi permiţi. Nu uita că scopul principal este distracţia. Atâta timp cât nu urmăreşti cu disperare un câştig, vei deţine controlul în totalitate.