Şcoala de dans Prodance 2000 urează bun venit primăverii printr-un spectacol inedit

Scris de Lia Bradeanu, 11 martie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

prodanceLuni, 14 martie, Prodance 2000 Baia Mare pune în scenă spectacolul ”Bun venit, primăvară!”. Peste 130 de copii vor evolua pe scena Teatrului Municipal începând cu ora 17.00, într-un eveniment care va cuprinde nouă momente inedite. Coregrafiile dansatorilor de la Prodance 2000 nu numai că vor smulge ropote de aplauze, dar cu siguranţă vor isca şi adevărate… ”furtuni” de blitz-uri.

Peste 130 de copii de la şcoala de dans Prodance 2000 Baia Mare vor urca luni, de la ora 17.00, pe scena Teatrului Municipal, cu ocazia spectacolului ”Bun venit, primăvară!”. Vor urca pe scenă de la cei mai mici dansatori ai clubului băimărean (cei mai tineri dintre protagoniştii evenimentului au vârsta de 4 ani) până la perechile de performanţă.

Dansuri pline de expresivitate dedicate mamelor, mişcări agile decupate din îndrăgitul desen animat ”Pantera roz”, paşi eleganţi de vals lent şi ritmuri fierbinţi de cha-cha sau pasionala samba sunt doar câteva dintre propunerile dansatorilor de la Prodance 2000 în acest spectacol.