Poartă pigmenţi strălucitori pentru un machiaj irezistibil!

Scris de Decebal Ienasoiu, 31 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

pigmenti

Eşti fascinată de machiaj? Atunci trebuie să fii la curent cu ultimele tendinţe care au aprins toate inimile fetelor şi make-up artiştilor: pigmenţi care reflectă lumina şi pun în valoare orice machiaj. Nu ai cum să nu îi iubeşti! Chiar dacă la prima vedere poate părea dificilă integrarea lor în machiajul de zi sau de seară, îţi venim în ajutor cu câteva trucuri care vor face din tine o adevarată maestră a machiajului.

Credem că eşti deja familiarizată cu termenul de pigmenti şi ştii despre aceştia că sunt farduri sub formă de pulbere. Dincolo de nuanţele şi irizaţiile în care vin, aceşti pigmenţi au diferite granulaţii. Cu o acoperire mare, toate sortimentele de pigmenţi se aplică cu uşurinţă peste orice fard, fie mat sau sidefat sau chiar separat. Dintr-o singură nuanţă de fard obţii până la două sau chiar trei nuanţe diferite într-o singură reflexie!

Acest tip de pigmenţi se potriveşte oricărei persoane pasionată de machiaj, mai ales acelora care nu stăpânesc foarte bine tehnica blending-ului. Spre exemplu, Melkior Professional a creat un produs spectaculos, Pigmenţii Cameleon, cu care obţii un machiaj sofisticat, astfel ca tu să fii o apariţie în totalitate strălucitoare. Fiind un produs atât de versatil, există mai multe variante în care poţi  folosi acest tip de pigmenţi. Iată care sunt acestea:

  • Poţi aplica direct pe pleoapă folosind o pensulă specială sau direct cu degetul, completând cu mascara. Din două mişcări ai obţinut un machiaj soft şi foarte glam, care îţi va scoate privirea în evidenţă.
  • Poţi aplica pigmenţi direct peste o bază de pleoape ori peste o textură prăfoasă, completând restul machiajului cu eyeliner şi mascara.
  • Aplică o cantitate mică de adeziv exact pe centrul pleoapei, apoi aplică una dintre nuanţele preferate de pigmenţi de la Melkior. În colţul interior poţi aplica o nuanţă mai deschisă pentru a crea luminozitate iar spre coada ochiului poţi mixa o nuanţă mai închisă. Tapotează cu grijă nuanţele pentru a se completa uniform la final.
  • Ce spui de un machiaj smokey eyes folosind pigmenţii preferaţi? Contrastează foarte bine atunci când pigmentul este aplicat peste un fard mat cu cel puţin un ton mai închis faţă de acesta. Rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor.
  • O altă metodă uşoară cu care obţii un machiaj fantezie este să aplici gloss peste zona dorită şi apoi nuanţa de pigmenţi preferată. Te vei bucura de un efect inedit care va întoarce priviri. Pentru o saturaţie mai puternică, poţi folosi puţin fixator de machiaj pe pensula de lucru, astfel încât aceşti pigmenţi să adere pe pleoapă.

Dacă îţi doreşti un efect spectaculos, încearcă să îmbini întotdeauna nuanţe de pigmenţi din aceeaşi categorie: nuanţe reci (verde, albastru, gri) sau nuanţe calde (roşu, galben, portocaliu). Noii pigmenţi Sparkle de la Melkior Professional îţi permit să realizezi adevarate opere de artă. Îi regăseşti în nuanţe cameleon cu reflexii roz-verzi, verzi-aurii, roşiatice-arămii, roşiatice-aurii, roz-mov, astfel că alegerea îţi aparţine! Dacă nu poţi decide ce culoare de pigmenţi să alegi, nu te limita la o singură nuanţă, ci încearcă-i pe toţi. Te vei îndrăgosti de efectul creat încă de la prima aplicare!