Paula Seling si Ovi, in turneu de promovare a piesei „Playing with fire”

Scris de Lia Bradeanu, 22 martie 2010 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sunt pregatiti de concerte in Moldova, Ucraina, Belgia, Grecia si Franta

Daca se vor „juca cu focul” sau nu, ramane de vazut. Evident este vorba de Paula Seling si Ovi Cernauteanu care vor interpreta piesa „Playing with fire” la Oslo, Norvegia, in 29  mai, la Eurovision 2010. Frumoasa baimareanca ne-a marturisit ca spera ca publicul din Norvegia sa fie alaturi de ei avand in vedere ca de ceva vreme Ovi este stabilit acolo. Dar pana una alta munceste zilnic, pentru ca este ferm convinsa ca toti concurentii vor fi foarte bine pregatiti. Desi foarte prinsa in ceea ce face, Paula a avut amabilitatea sa ne raspunda la cateva intrebari. Iata ce ne-a dezvaluit frumoasa baimareanca.

– Mai sunt doar cateva zile pana la pornirea in turneul de promovare a piesei „Playing with fire”.

– Da. Este adevarat. Paul Nanca de la Fundatia Culturala Phoenix este cel care se ocupa de managementul proiectului. Deocamdata, vom sustine concerte in Moldova, Ucraina, Belgia, Grecia, Franta. Dar cu siguranta vom fi prezenti si in alte tari.

– Ce ne spui de videoclip? Pe cand il vom putea vedea pe posturile tv de specialitate din Romania?

– Videoclipul inca nu este gata. Il asteptam si noi. Acum se monteaza. Este o batalie muzicala din viitor, filmata tridimensional intr-un joc virtual. Asa va arata videoclipul piesei „Playing with fire”. Filmarile au avut loc intr-un mall din Alba Iulia si in Austria.

– Ai ajuns la inima publicului mai mult prin piesele melancolice pe care le-ai interpretat. Vedem o noua Paula Seling, plina de viata, optimista.

– Intamplarea a facut sa ajung in fata fanilor cu cantece lente, melancolice. Dar cu siguranta veti gasi pe cele 12 albume, pe care le-am scos in cei 13 ani de activitate, si melodii vesele. Ii invit pe toti la concertele mele, si cu siguranta se va vedea ca alaturi de trupa mea facem tot posibilul sa bucuram oamenii prin muzica noastra, sa-i purtam pe rand, prin diferite genuri muzicale. Nimeni nu pleaca acasa suparat.

– Avand in vedere ca Ovi este stabilit in Norvegia, crezi ca veti obtine o nota mare din partea acestei tari?

– Nu stiu care sunt tarile ce ne vor vota cu note mari. Insa, avand in vedere ca Ovi este mai cunoscut in Norvegia, speram ca publicul de acolo sa ne acorde o atentie mai speciala.

– Ne dezvalui cateva din pregatirile pe care le faceti pentru Eurovision?

– Studiez zilnic pentru a face fata oricaror situatii neprevazute. Vom mai lucra putin la coregrafie, la scenografie. Pot sa va spun ca vom avea un spectacol cu foc, cu pasiune si multa energie. In aceste zile avem programate mai multe spectacole si pentru a ne obisnui cat mai mult unul cu altul. Eu ma pregatesc totodata si fizic, cu Florin Uceanu, cu care ma pregatesc de sase ani. Am un antrenament mai special pentru a fi in forma cat mai buna la Oslo.

– Ti-ai dedicat ani intregi de munca in domeniul muzical. Crezi ca acest lucru te va avantaja vis-a-vis de ceilalti concurenti?

– Nu stiu. Stiu doar ca, oriunde si pe orice scena, oamenii care studiaza cu seriozitate au rezultate si sunt apreciati pentru munca lor. Sper ca si noi, care am muncit si vom munci pana in ultima zi inainte de acest concurs, sa iesim in evidenta prin nivelul de pregatire. Totodata, cred ca pe scena Eurovision se vor prezenta oameni talentati. Cu totii se vor pregati temeinic, asa ca ma astept sa fie o competitie acerba, o mare provocare. De aceea ma pregatesc foarte serios.

– Veti ajunge si in Baia Mare cu un spectacol?

– Sper ca da. Vom incerca sa organizam un spectacol si in orasul meu natal. Insa acest lucru nu depinde numai de mine. Pot spune ca mie imi face o deosebita placere sa cant acasa si, cu siguranta, ca la fiecare concert pe care il sustin acolo, sa creez o vibratie speciala.