Pantofii la comandă cu toc – simbolul feminităţii în societatea modernă

Scris de Decebal Ienasoiu, 20 iunie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Studiile au arătat de nenumărate ori că încălţămintea cu toc este un must pentru orice femeie. Nu numai că te simţi mult mai atractivă atunci când porţi o astfel de pereche de pantofi, dar şi bărbaţii din jurul tău te vor considera mai impunătoare şi chiar mai convingătoare.

Dar ce este atât de sexy la pantofii cu toc? O femeie care poartă tocuri are un alt stil de a merge şi îşi mişcă altfel soldurile, într-o maniera incredibil de seducătoare. Cu toate acestea, apariţia sa nu este superbă doar când merge, ci şi când stă pe scaun. Tocurile descriu altfel picioarele; le alungesc şi le oferă un aspect foarte elegant. 

Acestea fiind spuse, orice femeie ar trebui să aibă în garderoba sa cel puţin o pereche de tocuri. Iată câteva dintre cele mai seducătoare modele de pantofi la comanda ale sezonului.

Pantofii Blue Divine C109

Pastelurile sunt o alegere perfectă pentru acest sezon. Poartă nuanţe de baby blue, roz prăfuit, galben pai sau verde deschis şi încadrează-te în peisajul splendid al verii. Designerii AnaFashion ne propun o pereche de pantofi la comandă deosebiţi. Decupajele seducătoare aduc un plus de eleganţă şi susţin rafinamentul de necontestat specific pantofilor stiletto. Poartă aceşti pantofi realizaţi la comandă cu o fustă albă plisată de lungime medie şi un top din mătase.

 

 

 

 

Pantofii Diane C104

Pantofii cu toc sunt de două ori mai frumoşi dacă sunt si comozi. Alege o pereche de pantofi la comandă cu varful ascuţit şi tocul gros şi nu vei întâmpina nicio problemă în a sta ore în şir pe tocuri. Modelul Diane C104 pe care AnaFashion ni-l propune este realizat dintr-o combinaţie de piele întoarsă şi piele lăcuită, ambele în nuanţe de albastru. Pielea dantelată de pe staif este un detaliu de efect, iar bareta peste gleznă are nu numai un rol estetic, ci şi practic, susţinând piciorul în timpul mersului. Poartă aceşti pantofi la comandă alături de pantaloni lungi foarte vaporoşi de culoare off-white, o bustieră din paiete negre şi o pălărie cu borurile foarte largi. Acum eşti pregătită pentru un garden party.

 

 

Pantofii Stiletto L08

O pereche de stilettos clasici nu vor fi niciodată o achiziţie greşită. Mai ales dacă vorbim despre o pereche de pantofi la comandă realizaţi dintr-o piele atât de deosebită precum este această piele mată perforată. Tocul este de 10 cm, însă calapodul este foarte comod, aşa că nu vei resimţi disconfortul cu care majoritatea femeilor asociază ideea de pantof stiletto. În ceea ce priveşte modul în care îi poţi purta, nu mai există nicio îndoială – ai atât de multe variante! Mai mult, vorbim despre o pereche de pantofi care te vor scoate din impas de fiecare dată când nu vei şti pentru ce încălţăminte să optezi la o anumită ţinută.

 

 

 

Ideea de pantofi la comandă este din ce în ce mai populară pe piaţa românească. Să poţi fi propriul tău designer este un vis pe care multe femei şi-ar dori să şi-l îndeplinească. Descoperă întreaga colecţie de pantofi la comandă AnaFashion, unul dintre cele mai cunoscute magazine de profil din România şi alege cele mai frumoase modele pentru acestă vară.