Îţi plac shot-urile de Jägermeister? Iată ce trebuie să ştii despre această băutură alcoolică

Scris de Decebal Ienasoiu, 13 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Una dintre cele mai îndrăgite băuturi alcoolice din lume este Jägermeister. Fie că îl savurăm la petreceri, fie că îl folosim ca digestiv, Jägermeister este o băutură aromată, pe care o găsim la un preţ accesibil.

Dacă şi ţie îţi place să te bucuri din când în când de Jägermeister, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ştii despre această băutură alcoolică:

Cum se obţine Jägermeister?

Jägermeister este obţinut printr-un proces complex. Durează aproximativ un an până când această băutură este îmbuteliată, fiind obţinută din 56 de ingrediente exclusiv naturale. Printre acestea se numără cardamom, scorţişoară, ghimbir, coajă de portocală şi anason.

Este bine de ştiut că ingredientele sunt atent cântărite şi transformate în amestecuri uscate, fiind lăsate apoi la macerat în alcool şi apă timp de 5 luni. Acest concentrat este amestecat şi filtrat, iar apoi depozitat în butoaie de stejar timp de un an.

Jägermeister este un bun digestiv

Consumat într-o cantitate mică după masă, Jagermeister are efecte pozitive asupra digestiei, datorită amestecului de condimente naturale, în special a celor amare.

Ce cocktailuri se pot prepara cu Jägermeister?

Jägermeister are un gust unic şi poate fi consumat sec sau integrat în diferite cocktailuri, precum:

Surfer on Acid

Una dintre cele mai bune moduri în care poţi să te bucuri la maximum de gustul Jägermeister este să îl integrezi în cocktailul „Surfer on Acid”. Acesta este foarte usor de realizat şi cu siguranţa te vei îndrăgosti imediat de aroma lui. Asadar, pentru prepararea acestui cocktail tropical, ai nevoie de rom de cocos, suc de ananas şi, evident, Jägermeister.

Widow Maker

Îţi vine sau nu să crezi Jägermeister poate fi integrat în acest cocktail foarte fancy, cu un gust deosebit. Pentru prepararea cocktailului „Widow Maker” ai nevoie de Jägermeister, vodka, lichior de cafea şi grenadină. Cheamă-ţi prietenii, prepară-le acest cocktail şi bucură-te de reactiile lor.

Fright Night in the Grove

Un alt cocktail pe baza de Jägermeister cu accente tropicale este „Fright Night in the Grove”. Dacă vrei să prepari acest cocktail delicios, ai nevoie de Jägermeister, suc de grapefruit, tequila şi un sirop simplu. Savurează-l în serile de distracţie cu prietenii şi vei petrece momente de neuitat!

Bed of Roses

Dacă îţi place Jägermeister, cu siguranţă te vei bucura din plin de savoarea acestui cocktail. „Bed of Roses” reprezintă un echilibru perfect între dulce şi acru şi imită un clasic whisky sour, deoarece alcoolul este pus în valoare cu ajutorul sucului de lămâie şi a grenadinei, însă nota unică este dată de sucul de lime.

 Oatmeal Cookie

Acest cocktail este cu siguranţă pe placul femeilor. Oatmeal Cookie este un amestec de Jägermeister, Irish cream, caramel şi scorţişoară, fiind un cocktail extrem de savuros.

De unde sa comanzi Jägermeister?

Dacă îţi doreşti să savurezi gustul autentic al acestei băuturi alcoolice, site-ul www.beicevrei.ro este alegerea cea mai bună! Acest magazin online este parte a grupului B.D.G. Import – importatorul oficial Jägermeister în România. Astfel, comandând de pe site-ul Beicevrei.ro, te bucuri de Jägermeister şi de alte băuturi de calitate la cel mai avantajos preţ.