Farmecul româncelor, tot mai căutat de bărbaţii străini! Cât câştigă modelele de la Studio20 Cluj?

Scris de Decebal Ienasoiu, 21 aprilie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index

La nivel naţional, sunt peste 100.000 de românce care lucrează într-un studio de videochat. Notorietatea acestui domeniu de activitate a început să crească în urmă cu câţiva ani, când tot mai mulâi bărbaţi din alte ţări au aflat cât de fermecătoare sunt româncele şi cât de mult se simt atraşi de acestea.

Cele mai multe dintre ele fac parte din echipa Studio20, o companie cu sedii în toată ţara, plus alte câteva în afară, pe 3 continente. Acest studio videochat şi-a câştigat renumele şi premiile acumulate în cei peste 20 de ani de experienţă prin simplul fapt că investeşte în modelele sale şi are grijă de fiecare în parte. Munca de aici se desfăşoară atât la nivel individual, cât şi la nivel colectiv, sub sloganul „excelăm împreună”.

Însă cum reuşeşte Studio20 să rămână cel mai bun studio videochat glamour din branşă? Secretul succesului constă în multă muncă, motivaţie, o echipă bine închegată şi profesionalism la cel mai înalt nivel. Toate modelele non-nude se declară mai mult decât mulţumite de ceea ce învaţă aici şi spun că nu se vor gândi la o altă oportunitate profesională în viitor.

De ce sunt atât de căutate româncele?

Fetele care lucrează la Studio20 Cluj, spre exemplu, învaţă înca de la început cum trebuie să se comporte în faţa camerei de filmat. Ele ştiu că nu este suficient să fii frumoasă şi să dai bine pe cameră, în lumina reflectoarelor, ci că îţi trebuie mai mult de atât. Multe dintre ele învaţă zilnic limba engleză şi noutăţile din mai multe domenii de interes, astfel încât să se ridice la aşteptările admiratorilor.

Bărbaţii sunt interesaţi de calitate, nu doar de cantitate, astfel că ei nu mai vor să vadă doar o pereche de sâni apetisanţi sau un posterior sexy. Mulţi dintre ei caută să aibă cu cine discuta, să fie ascultaţi şi înţeleşi, însă şi să simtă că sunt atraşi de personalităţile complexe ale fetelor dintr-un studio de videochat.

Pe lângă puterea lor de seducţie, tinerele sunt învăţate să fie smart, astfel încât să poată lua întotdeauna cele mai bune decizii. Munca lor este infinit mai grea faţă de cea a modelelor care se dezbracă şi oferă show-uri exclusiv adult, însă câştigurile de la Studio20 sunt de trei ori mai mari. Astfel, o tânără începătoare poate ajunge să câştige între 1.000 şi 5.000 de dolari pe lună, în timp ce modelele profesioniste ajung şi la 10.000 de dolari în doar patru săptămâni. Asta este cu adevărat o performanţă, prin urmare fetele nu se dau bătute până nu ajung în top.

Cum îşi păstrează motivaţia financiară?

Banii cântăresc greu în decizia oricărei tinere de a lucra într-un studio de videochat, însă ei nu reprezintă singurul aspect de luat în calcul.

Studio20 ştie că banii pot fi mai „atrăgători” atunci când sunt însoţiţi şi de alte lucruri, prin urmare oferă modelelor sale beneficii suplimentare, precum cadouri, participarea la evenimente exclusiviste din domeniu, excursii şi teambuilding-uri, toate pentru a le motiva să rămână unite sub emblema #girlsfromstudio20.

Partea cea mai bună este că modelele nici măcar nu trebuie să arate într-un anumit fel. Este suficient să se îngrijească şi să acorde atenţie ţinutei şi machiajului şi restul va veni de la sine. O personalitate puternică şi interesantă va fi întotdeauna atrăgătoare prin simpla prezenţă, iar bărbaţii care tânjesc după fetele de la Studio20 ştiu cel mai bine acest lucru.