Cum să alegi un vestiar metalic

Scris de Decebal Ienasoiu, 07 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cauţi un vestiar metalic? Dacă răspunsul este afirmativ, te îndrumăm spre Viamond.ro, importator de birotică şi papetărie, cu o vechime de peste 25 de ani pe piaţa românească. Aici vei găsi o gamă variată de produse din categoria mobilierului de birou, de la vestiarul metalic compact la cel cuşetat, compartimentat, cel cu uşi de tip Z sau cu băncuţă, precum şi vestiare metalice.

            Ştim că, atunci când alegi un vestiar metalic de la Viamond.ro, cauţi să faci o investiţie pe termen lung. De aceea, am alcătuit o listă cu detalii la care să fii atent când vrei să achiziţionezi o astfel de piesă de mobilier:

            Dimensiune

            Dupa ce ai hotărât care să fie lungimea, lăţimea şi înălţimea unui vestiar metalic, trebuie să ţii cont de numărul de uşi pe care îl doresti pentru piesa de mobilier aleasă. Indiferent dacă vrei o uşă, două sau opt, Viamond.ro are deja ce îţi trebuie.

            Sistem de închidere

            Experţii susţin că butucul cilindru cu chei pentru închiderea vestiarului este cel mai sigur sistem de închidere al unui vestiar. În cazul în care alegi un vestiar metalic compartimentat, poţi avea chei separate pentru fiecare uşă. În funcţie de nevoile tale, poţi să optezi pentru alte metode care garanteaza protecţia împotriva efracţiei, de exemplu, mânerele cu închidere din două mişcări, închiderea în trei puncte, cu cifru mecanic, electronic sau cu monedă.

            Material din care este fabricat

            Există mai multe detalii la care trebuie să ai grijă din acest punct de vedere. De pildă, vopseaua acrilică ignifugă este recomandată fiind rezistentă la incendii sau coroziune. Cel mai recomandat este să recurgi la produse din tablă de oţel profilată de cel puţin 0,6 mm grosime, din moment ce tabla poate susţine aproximativ 30 de kilograme.

            Livrarea/Asamblarea produsului

            Îţi recomandăm achiziţionarea unui vestiar deja asamblat, mai ales ca la Viamond.ro livrarea produselor comandate online este gratuită. Află că nu doar vestiarele metalice, ci orice piesă de mobilier comandată de la Viamond.ro este livrată rapid şi gratuit.

           Ai hotărât care sunt caracteristicile pe care le cauţi de la vestiarul pe care îl vei achiziţiona? Nu a mai rămas decât un singur pas, nu mai puţin important. Ne referim la dotările suplimentare care pot face o mare diferenţă între produsul pe care l-ai găsit şi cel pe care îl doreşti. La Viamond.ro găseşti accesoriile necesare pentru a transforma un simplu vestiar metalic în vestiarul de care aveai nevoie. Mai jos, găseşti câteva dintre opţiunile pe care magazinul online Viamond.ro ţi le pune la dispoziţie:

 

– Fante de aerisire în acoperişul vestiarului;

– Acoperiş înclinat;

– Găuri de ventilaţie atât în partea superioară a vestiarului, cât şi in cea inferioara;

– Rafturi reglabile pe înălţime;

– Bare pentru umeraşe de haine;

– Despărţitor pentru haine curate/murdare;

– Băncuţă metalică;

– Poliţă pentru încălţăminte.

            Magazinul online de birotică şi papetărie Viamond.ro este recunoscut şi apreciat totodată în toată ţara. Calitatea şi eficienţa produselor este garantată de clienţii care au rămas fideli în timp. De aceea, îţi recomandăm şi ţie să le încerci produsele şi să te bucuri de cel mai bun raport calitate-preţ. Intră pe www.viamond.ro şi găseşte cel mai bun vestiar metalic potrivit pentru tine!