Casa ta are cel puţin 7 locuri în care poţi monta candelabre! Iată care sunt acestea!

Scris de Decebal Ienasoiu, 12 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Candelabre eOrion Nodi Bianco

Candelabrele au acel ceva care exprimă lux, eleganţă şi glamour, iar cristalele care aruncă raze de curcubeu în toată încăperea te pot face să crezi că tocmai ai păşit într-un film cu James Bond sau într-un castel din Franţa. Cu toate acestea, ştim foarte bine că aceste corpuri de iluminat nu sunt destinate exclusiv conacelor vechi şi filmelor, ci pot fi montate în aproape orice încăpere. Instalarea candelabrelor va oferi un accent special, o marcă anume oricărei camere a casei tale, indiferent de decor sau de stilul pe care l-ai ales. Astfel, fie că vrei să oferi graţie holului principal sau să foloseşti spatiul de deasupra mesei din dining pentru a oferi autenticitate întregii încăperi, gama de candelabre este cea din care vei alege pentru a asigura o impresie memorabilă.

Stilurile adoptate în designul interior de astăzi îţi pun la dispoziţie o multitudine de modele deosebit de variate de design, astfel încât vei putea alege „potrivirea perfecta” în funcţie de dimensiuni, formă, materiale şi finisaje. În plus, candelabrele moderne oferă, indiferent de aspect, posibilităţi tehnice de ultima oră, precum instalarea mai multor tipuri de surse (economice, stilizate) şi controlul precis asupra intensităţii luminii (dimmer). Având în vedere diversitatea modelelor şi versatilitatea tehnică a acestor corpuri de iluminat, în rândurile de mai jos vei descoperi 7 locuri din casa ta în care ai putea „agăţa” un candelabru care te vor convinge că a venit momentul să faci o achiziţie „de efect”.

– Diningul este cea mai simplă recomandare atunci cand „răşfoieşti” categoria de candelabre a magazinelor de profil pentru a găsi o soluţie de iluminat inspirată pentru casa ta. Mai precis, spaţiul de deasupra mesei din dining are nevoie de ceva atrăgător şi impunător care să fie demn de iluminarea momentelor preţioase petrecute împreună cu cei dragi.

– Dacă tot îmbogăţeşti diningul cu puţină strălucire, ai putea să faci acelaşi lucru şi pentru living. Până şi stilurile moderne de amenajare pot acomoda unele candelabre cu design linear, astfel încât să obţii aceeaşi eleganţă aparte, însă potrivită „aerului” oferit de această încăpere.

– Întâmpină fiecare persoană care îţi trece pragul cu strălucirea multicoloră pe care unele candelabre o pot aduce în holul principal al casei tale. Atenţie, însă, la dimensiunile corpurilor de iluminat pe care le montezi aici, astfel încât să nu regreţi că ai adăugat acel detaliu impozant.

– Cu ce senzaţie părăseşti dormitorul în ultima vreme? Este o cameră în care stresul dispare ca prin minune sau doar un loc în care dormi? Reîmprospătează atmosfera din dormitor cu un candelabru care să-ţi ofere o senzaţie de răsfăţ!

– Dacă tot a venit vorba de răsfăţ şi relaxare, una dintre cele mai bune modalităţi de a lasă în urmă o zi foarte lungă este o baie fierbinte. Astfel, dacă sala ta de baie este suficient de spaţioasă încât să poţi monta un candelabru la o distanţă potrivită de sursele de apă, nu ezita! Candelabrele montate în baie au obiceiul de a te face să crezi că aparţii unei vechi familii regale.

– În cazul în care petreci timp însemnat în bucătărie, nu există niciun motiv pertinent pentru care nu ai putea să apelezi la categoria de candelabre pentru a asigura iluminatul general din „camera deliciilor”.

– Unele case au scări interioare care oferă un „peisaj” incomplet fără un candelabru lucios care să le pună în valoare. Dacă tocmai ţi-a fugit gândul la scările de acasă, atunci este momentul să alegi modelul potrivit din sutele de candelabre de pe eOrion.ro!