Asociatia “Voluntari pentru viitor” a realizat un album foto al orasului Baia Mare

Scris de Marius Paşca, 21 noiembrie 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Asociatia “Voluntari pentru Viitor” (2V) a desfasurat proiectul intitulat “Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”, actiune prin care peste 20 de tineri baimareni au beneficiat de workshopuri gratuite centrate pe arta fotografiei.

In urma acestor intalniri, 2V impreuna cu participantii au realizat o expozitie de fotografie cu un numar de 78 de lucrari, selectate din cele peste 20.000. De asemenea, evenimentul a marcat implinirea unui an de activitate al organizatiei.

In urma expozitiei, a fost realizat albumul foto “Baia Mare – Dincolo de obiectiv!”, insotit de calendare. Acestea au fost distribuite participantilor, finantatorilor, partenerilor proiectului, muzeelor din oras si nu numai. In viitor, Asociatia 2V are in plan lansarea unui club foto, prin care tinerii baimareni sa-si poata continua si dezvolta aceasta pasiune.

“Din perspectiva organizatorilor, proiectul a depasit orice fel de asteptari atat din punct de vedere al reusitei si al rezultatelor proiectului, cat si datorita volumului ridicat de munca pe care nu l-am constientizat in momentul in care se puneau bazele proiectului”, a declarat coordonatorul proiectului si presedintele asociatiei “Voluntari pentru Viitor”,  Lucretiu Pop.

Albumul foto poate fi vizualizat si pe pagina de facebook a asociatiei, 2ve.ro/facebook.