Află ce lenjerie de damă să porţi în funcţie de fiecare tip de rochie de seară

Scris de Decebal Ienasoiu, 11 mai 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ai găsit rochia de seară perfectă? Ultimul lucru pe care ţi l-ai putea dori este să porţi o lenjerie de dama cu totul şi cu totul nepotrivită. Află care sunt cele 9 tipuri de lenjerie pe care orice femeie trebuie să le cunoască atunci când vine vorba despre outfiturile de petrecere.

Chiloţii tanga

Acest tip de lenjerie de dama este potrivit pentru rochiile mulate. Astfel, vei evita situaţia stânjenitoare de a dezvălui tuturor celor din jurul tău ce tip de chiloţi porţi. Până la urmă, de aceea se numeşte ,,lenjerie intimă” – nu vrei să o vadă toată lumea. Desigur, este important să găseşti mărimea potrivită; dacă te vor strânge, se va vedea prin rochie, iar acest lucru este chiar mai inestetic decât să se vadă cusăturile lenjeriei. În magazinul online Just4Girls vei găsi o mulţime de modele super seducătoare.

Chiloţii fără cusături

Este posibil să nu fii adepta chiloţilor tanga din simplul fapt că nu te simţi confortabil când îi porţi. În această situaţie, chiloţii fără cusături sunt, de asemenea, perfecţi pentru rochiile mulate.

Sutienele care se lipesc

Dacă nu vrei să ruinezi senzualitatea unei rochii cu spatele gol, achiziţionează-ţi un sutien care se lipeşte. Acesta îţi va susţine sânii şi nici nu se va remarca prin materialul rochiei.

Sutienele realizate din dantelă

Liniile vizibile ale chiloţilor pe care ii purtăm este o problemă des întâlnită, dar ce părere ai despre sutienele care încearcă cu disperare să se facă auzite de sub material? Este la fel de inestetic, asa că rezolvă această problemă purtând o lenjerie de damă realizată din dantelă.

Sutienele cu push-up

O astfel de lenjerie de damă este perfectă pentru hainele cu decolteuri adânci. Orice femeie îşi permite să apeleze la un astfel de artificiu, asa că nu te sfii să porţi un sutien cu push-up pentru extra volum în zona bustului.

Sutiene cu decupaje adânci

De asemenea, dacă te atrage senzualitatea rochiilor cu decolteuri ameţitoare, va trebui să porţi o lenjerie de damă care să nu se vadă. Alege un sutien decupat adânc, care să îţi susţină sânii, dar să nu se zărească de sub rochie.

Nipple covers

Există rochii la care chiar nu ai cum să porţi sutien. Mai ales dacă ai nişte sâni superbi, de ce ai vrea să îi ascunzi de privirea celorlalţi? Achiziţionează-ţi nipple covers şi misiunea este îndeplinită. Sunt perfecte pentru hainele cu spatele gol sau cu decolteu care chiar nu îţi permite să porţi sutien. 

Sutiene cu bretele detaşabile

Rochiile care se leagă de după gât, rochiile pe un singur umăr şi cele care au spatele descoperit sunt haine seducătoare, pe care sigur ai vrut să le cumperi măcar o dată, dar nu ai ştiut cu ce tip de lenjerie de damă să le porţi. Alege sutiene cu bretele detaşabile! Pentru extra susţinere, dacă materialul hainelor îţi permite, poţi să coşi subtil sutienul ca să fii sigură că nu va trebui să îl ridici periodic.