Află ce gadgeturi sunt perfecte pentru activităţile în aer liber în perioada estivală 2019!

Scris de Decebal Ienasoiu, 03 iulie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sezonul estival s-a instalat şi a adus cu el vremea toridă, care de multe ori te forţează să stai la adăpost de soarele puternic. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor îşi continuă activităţile în mod normal şi nu renunţă la activităţile în aer liber din weekend.

O ieşire cu prietenii la grătar, un weekend la pescuit, plimbările seara cu bicicleta prin oraş sau alergările dimineaţa în parc sunt doar câteva dintre activităţile de care te poţi bucura şi pe care nu ar trebui să le amâni.

Ca să poţi desfaşura cu plăcere activităţile preferate în aer liber poţi folosi gadgeturi, care te vor ajuta considerabil. Dispozitivele portabile şi inteligente îţi pun la dispoziţie tehnologia de ultimă oră şi te ajută să „dai drumul” la distracţie, să menţii uşor comunicarea cu toate contactele din agendă sau să îţi monitorizezi activităţile sportive, dacă urmăreşti îndeplinirea unor obiective specifice.

În cele ce urmează, ţi-am pregătit câteva gadgeturi pe care le poţi găsi perfecte în diverse împrejurări:

Boxă portabilă Polk Audio Boom Swimmer Jr.

Boxa portabila Bluetooth cu LED Bonfire

Acest device face parte din categoria de gadgeturi care sunt pregătite pentru orice fel de provocare. În afară de sunetul puternic şi clar care poate acoperi sunetul produs de apa din duş, această boxă beneficiază de o carcasă din cauciuc capabilă să protejeze de apă, şocuri, praf sau alte tipuri de murdărie. Astfel, te vei putea bucura de ea în orice împrejurări, atât în timp ce faci duş, cât şi în aer liber, fără să îţi faci griji că aceasta se va deteriora prea repede.

Suplimentar, acest gadget are un sistem ingenios de prindere care te ajută să îl montezi, legi, agăţi, sau să aşezi device-ul aproape oriunde doreşti, chiar şi în situaţia în care acesta este supus condiţiilor vremii de afară.

Kit 4 în 1 lentile universale pentru smartphone

Cunoşti pe cineva care este un împătimit al fotografiilor? Atunci acest kit de lentile 4 în 1 poate fi o idee de cadou grozavă! Cu toate că în acest caz este vorba de mai multe piese, „luate” împreună pot fi considerate nişte gadgeturi veritabile.

Dacă dăruieşti acest set de lentile unui pasionat de fotografie, acesta va putea folosi fiecare dintre accesorii pentru a surprinde cele mai inedite momente, în special când utilizatorul nu este dotat cu aparatul foto.

Totodată, nu poţi ignora faptul că aceste mici gadgeturi cu o greutate de 47g cântăresc cât un fulg, în comparaţie cu greutatea unui aparat foto şi accesoriile ce pot ajunge la greutăţi considerabil de mari.

Baterie externă portabilă Premium de 17.400 mAh

Dacă eşti un frecvent utilizator al gadgeturilor şi ai nevoie de un device suport pentru toate celelalte, această baterie are o capacitate ridicată, perfecta pentru vacanţe sau ieşirile în natură unde ai nevoie de energie suplimentară.

Poţi folosi această baterie externă la încărcarea oricărui dispozitiv electronic dotat cu port USB, precum un smarthphone, mp3 player, tabletă s.a. De asemenea, bateria este prevăzută cu USB de două tipuri, respectiv 1A şi 2, 1A pentru diferite nivele de încărcare rapidă.

Printre caracteristicile inovative ale acestei baterii este ecranul LCD unde vei putea vedea nivelul de încărcare al power bank-ului şi lanterna, care îţi va lumina drumul pe întuneric.

Smartwatch K89 cu Monitor Cardiac, Pedometru, Anti Lost, Sleep Monitor

Acest ceas este unul ultra performant şi este un accesoriu perfect pentru sportivii de performanţă sau amatorii de fitness. Dacă te pregăteşti să începi un antrenament în aer liber, K89 este unul dintre puţinele gadgeturi care îţi permit să păstrezi comunicarea prin voce, mesagerie şi mail cu toate contactele din agendă.

În plus, acest gadget îţi va permite să te bucuri de funcţiile sale prin care îţi va monitoriza ritmul cardiac, te va atenţiona de perioadele fără activitate sportivă prin memento sedentar, are funcţie de pedometru şi monitor al timpului de odihnă.

Totodată, Smartwatch K89 este un gadget care poate fi perechea perfectă împreuna cu telefonul tău, având funcţie de atenţionare în cazul în care te îndepărtezi prea mult de el, şi poate folosi ca telecomandă pentru camera foto a smartphone-ului.

Aşadar, dacă eşti în căutarea unor gadgeturi destinate sportului şi nu numai, acest ceas inteligent poate fi opţiunea perfectă pentru tine!

Indiferent că vrei să oferi un cadou inspirat sau vrei să te „dotezi” cu cele mai performante tehnologii utilizate de accesorii şi dispozitive pentru activităţile tale în aer liber, sutele de gadgeturi de pe GadgetWorld.ro îţi vor oferi distracţie fără limite, la cele mai bune preţuri!