Adu primăvara în garderoba copilului! Iată ce body pentru bebe să alegi pentru micuţul tău!

Scris de Decebal Ienasoiu, 25 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Timpul trece foarte repede atunci când ai un copil de îngrijit, tocmai de aceea s-ar putea să „uiţi” că a venit primăvara şi că trebuie să îi reînnoieşti garderoba cu hăinuţe în culori vesele şi imprimeuri hazlii. Şi cum un nou-născut se simte cel mai bine într-un body pentru bebe, ai putea să începi o nouă rundă de cumpărături, în care să ai în vedere acest articol vestimentar extrem de practic şi util. Dacă până acum ţi-ai îmbrăcat micuţul cu hăinuţe mai groase, cum ar fi body-urile tip maleta, a venit momentul să alegi piese de îmbrăcăminte ceva mai subţiri, care permit pielii să respire şi îi asigură un confort sporit micuţului.

Magazinul online Liloo s-a gândit să îţi dea o mână de ajutor şi te învaţă care sunt cele mai utile modele de primăvara, atunci când vorbim despre un body pentru bebe!

Body cu mânecă scurtă roz

Dacă eşti mămică de fetiţă, atunci un body bebe în culoarea roz cu imprimeu simpatic i se va potrivi de minune copilaşului tău. Disponibil într-o nuanţă primăvăratică, acest body pentru bebe asigură copilului un confort sporit pe toată durata purtării. Poate fi purtat în zilele mai călduroase, fără nimic deasupra, sau în perioada răcoroasă, pe sub alte hainuţe. Datorită croiului lejer, copilaşul poate să se mişte liber, iar body-ul îi va ţine de cald la burtică şi la spate, fiind şi un veritabil suport pentru scutec. Body-ul cu mânecă scurtă se îmbracă uşor şi se schimbă extrem de repede, datorită capselor speciale cu care este prevăzut. Acestea se închid şi se deschid rapid, din doar câteva mişcări simple.

 

 

Body cu mânecă scurtă azur

Un body pentru bebe,de culoarea albastră, este oricând binevenit în garderoba unui băieţel cuminte şi jucăuş. Alege acest model ideal de purtat primăvara dacă îţi doreşti ca bebeluşul tău să se bucure de tot confortul bumbacului natural. Practic şi uşor de îmbrăcat, modelul dispune de 4 capse, 2 pe umăr, 2 între picioare, care sunt plastifiate, astfel încât metalul să nu atingă pielea bebeluşului. Capsele sunt de înaltă calitate, nu se oxidează, nu conţin nichel, metale grele sau azoderivaţi care pot provoca alergii, fiind special create pentru nou-născuţi. De asemenea, imprimeul acestui body pentru bebe a fost realizat prin serigrafie, folosindu-se numai vopsea pe bază de apă rezistentă la spălări multiple.

Acestea sunt doar câteva modele pe care copilaşul tău trebuie să le aiba în garderobă primăvara. Alege magazinul online Liloo.ro şi vei avea siguranţa calităţii şi a preţului extrem de avantajos pentru bugetul tău. Hainuţele fabricate în România sunt confecţionate din fibre naturale şi se comportă excelent cu pielea micuţilor, astfel încât aceştia să nu sufere de iritaţii sau alergii.

Toate articolele marca Liloo se spală normal la 40° C, manual sau la maşina de spălat, iar uscarea la maşina şi curăţarea chimica trebuie evitate. De asemenea, se recomandă folosirea balsamului de rufe de calitate superioară, întrucât aceste haine, printre care şi body-urile pentru bebe, sunt foarte delicate şi necesită o îngrijire completă.