3 motive să apelezi la un makeup artist ca Georgiana Codinca

Scris de Decebal Ienasoiu, 18 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cele mai importante zile din viaţa ta, trebuie să ai un machiaj impecabil, iar acesta poate fi realizat numai de un make-up artist profesionist, cum este Georgiana Codinca. Acesta poate scoate la iveala cel mai bun look al tău, deoarece a urmat cursuri în domeniu, are foarte multă experienţă şi lucrează cu produse de cea mai bună calitate, de la branduri internaţionale.

Iată şi alte motive de a apela la serviciile unui makeup artist ca Georgiana Codinca, pentru evenimentele la care vrei să strălucesti:

  1. Ştie exact ce să facă cu chipul tău. Un make-up artist experimentează de-a lungul anilor machiaje pe tenuri imperfecte, uscate, grase etc. De asemenea, lucrează cu fete de diferite forme şi cu personalităţi foarte variate. Aceasta ştie să atenueze defectele şi să scoată în evidenţă trăsăturile fermecătoare ale fiecărei persoane. În plus, iţi asigură un machiaj rezistent, datorită produselor foarte bune pe care le foloseste şi te scapă astfel de grija că machiajul se estompează sau chiar curge de pe faţa ta. Lasă-te pe mâna unui make-up artist profesionist şi vei avea rezultate fabuloase.
  2. Te scuteşte de mult stres. În zilele speciale din viaţa ta, trebuie să te bucuri la maximum de fiecare moment. Lasa specialistul să se ocupe de look-ul tău şi nu vei regreta. Acesta va crea un rezultat memorabil, cu răbdare şi grijă. Tu vei rămâne calmă şi te vei relaxa în timp ce chipul tău se va transforma într-o operă de artă.
  3. Foloseşte numai produse de la branduri mari. Deoarece un make-up artist ca Georgiana Codinca utilizeaza numai produse profesionale, vei avea parte de cea mai bună calitate. Tenul tău, indiferent cât de delicat este, va beneficia de cel mai bun tratament, iar machiajul va arăta superb. În plus, el va rezista până la 24 de ore pe faţa ta. Astfel, vei putea să te distrezi în voie, fără să te temi că machiajul tău are de suferit.

Indiferent că optezi pentru un machiaj natural sau unul îndrăzneţ, Georgiana Codinca, make-up Bucureşti, este cea mai bună soluţie pentru tine. Aceasta are o vastă experienţă în industria de beauty şi a reuşit să lucreze cu cele mai importante trusturi de presă şi artisti din România. În plus, şi-a deschis propria academie de machiaj, unde îi învăţa pe cei interesaţi să profeseze în această industrie secretele acestei meserii şi modul în care pot realiza cele mai frumoase machiaje. Un avantaj al Academiei de Beauty, proiectul de suflet al Georgianei Condinca, este faptul că oferă cursantelor posibilitatea de a face practică la diverse evenimente din domeniu (shootinguri foto, prezentări de modă, emisiuni de televiziune, videoclipuri etc). Este esenţial ca ele să acumuleze noi cunoştinţe şi să-şi dezvolte noi abilităţi, dar şi să intre în contact cu această lume şi să o cunoască cât mai bine.

Dacă şi tu vrei să înveţi arta machiajului de la Georgiana Codinca, make-up Bucureşti, te aşteptăm să te înscrii la cursurile Academiei de Beauty. Pentru programări sau alte informaţii sună la 0784.436.436 sau trimite un email la office@georgianacodinca.ro. Aici, iţi vei dezvolta creativitatea şi vei pune bazele unei cariere în industria de infrumuseţare!