Un tren a deraiat la Buşag

Scris de Lia Bradeanu, 15 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Trenul R 4313 aparţinând CFR Călători a deraiat în localitatea Buşag. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă a existat pericolul unui incendiu, aşa că pompierii din cadrul ISU Maramureş au acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă.

Trenul R 4313 venea dinspre Satu Mare spre Baia Mare. La scurt timp, la faţăa locului au sosit angajaţii Biroului Teritorial de Poliţie Feroviară Maramureş. Însă, din primele cercetări, nu şi-au dat seama care au fost cauzele care a dus la desprinderea ultimului vagon fiind necesară intervenţia unei echipe din Cluj.

Existând pericolul declanşării unui incendiu, pompierii din cadrul ISU Maramureş au intervenit şi cu o autoutilitară cu apă şi spumă. În momentul producerii accidentului în tren se pare că au fost doar 12 călători. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Călătorii au fost preluaţi cu mijloace locale până în staţia din Baia Mare. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza care a dus la producerea nefericitului incident (foto arhivă).