Un minor din Coltău a furat 4.000 de lei dintr-o locuinţă

Scris de Lia Bradeanu, 07 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În timp ce proprietarii dormeau, un tânăr din Coltău a pătruns în locuinţă printr-un geam lăsat deschis şi a reuşit să sustragă 4 000 de lei. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii Secţiei1 Groşi au dus la identificarea unui tânăr din Coltău, bănuit că a sustras dintr-o locuinţă de pe raza localităţii de domiciliu suma de 4.000 de lei.
Verificările efectuate de poliţişti au relevat că tânărul, de 15 ani, a pătruns în locuinţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe un geam lăsat deschis, în timp ce proprietarii dormeau în altă cameră.  Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi tragerea la răspundere a bănuitului.

„Cu tact şi cu inventivitate, hoţii transformă orice vulnerabilitate într-o ocazie de a da încă o lovitura. Pentru prevenirea unor astfel de fapte, poliţiştii vă recomandă să fiţi preventivi, să manifestaţi vigilenţă în ceea ce priveşte locuinţa şi bunurile pe care le deţineţi”, sunt sfaturile poliţiştilor maramureşeni.