Coliziune între două maşini la Sarasău şi pieton beat accidentat în Tisa

Scris de Lia Bradeanu, 24 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Duminică dimineaţa, la ora 07.32 o tânără de 29 de ani din Sighetu Marmaţiei, care efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul pentru a ieşi în DN19 din curtea unei pensiuni din Sarasău, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar pe direcţia Remeţi – Sighetu Marmaţiei.
În urma impactului o tânără de 18 ani, pasageră în autoturism şi conducătorul maşinii acroşate, un bărbat de 58 de ani din Remeţi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ei nu au necesitat internarea. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier s-a produs aseară la ora 21.50, în localitatea Tisa, unde un bărbat în vârstă de 61 de ani aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a angajat în traversarea DN18, prin loc nepermis şi fără să se asigure. El a fost surprins şi acroşat cu oglinda retrovizoare de un autoturism care era condus pe direcţia Sighetu Marmaţiei – Vişeu de Sus de un tânăr în vârstă de 21 de ani din Bocicoiu Mare.

Bărbatul accidentat a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, dar nu a necesitat internarea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.