Amenzi aplicate de poliţiştii din Baia Sprie  pentru depăşirea limitei legale de viteză

Scris de Lia Bradeanu, 05 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Depăşirea limitei legale de viteză este una dintre cele mai frecvente abateri de la codul rutier. Cei care se grăbesc să ajungă la destinaţie şi încalcă limitele de viteză impuse prin lege riscă nu doar să primească amenzi ci şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Poliţiştii din Baia Sprie au acţionat ieri, între orele 16.00 – 20.30, pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive pe raza oraşului. Au fost oprite pentru control şi verificaţi şoferii a 27 de autovehicule care se deplasau pe raza oraşului.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 5 500 de lei.

De asemenea poliţiştii rutieri din Baia Sprie au întocmit ieri două dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Este vorba despre un tânăr de 27 de an din Baia Mare depistat în timp ce conducea un moped chiar dacă nu deţine permis de conducere şi de un bărbat de 53 de ani din Moisei care conducea un autotractor ce tracta o semiremorcă chiar dacă valabilitatea numerelor de înmatriculare era expirată.