Administraţia locală din Satulung a inaugurat o sală multifuncţională în Finteuşu Mic

Scris de Lia Bradeanu, 18 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În a treia zi de Paşti, la Finteuşu Mic sătenii au avut un nou motiv de sărbătoare. Administraţia locală din Satulung a inaugurat o sală multifuncţională cu o capacitate de 250 de locuri, prima de acest fel din localitate, dotată şi utilată la cele mai înalte standarde.

Este vorba despre o investiţie de aproximativ 500.000 de lei, finanţată din bugetul propriu al Consiliului Local Satulung şi cu subvenţii primite de la Consiliului Judeţean Maramureş. Lucrarea a fost demarată în primăvara anului trecut şi a fost finalizată recent.

Vasile Bujorel Mureşan, primarul comunei Satulung a declarat că, realizarea acestui edificiu reprezintă o nouă promisiune îndeplinită în mandatul său de primar. ”Am făcut un cămin cultural în Finteuşu Mic, mai exact o sală multifuncţională care să deservească populaţiei pentru spectacole, nunţi, botezuri sau alte evenimente. Finteuşu Mic a fost singura localitate din cele şapte aparţinătoare comunei Satulung care nu avea o astfel de sală pentru petreceri. Investiţia a fost foarte bine primită de localnici şi mă bucur că pot sărbători alături de ei în această zi specială, având cu toţii încă un motiv de bucurie”, a declarat primarul comunei Satulung, Bujorel Mureşan.       

 Invitat la acest eveniment, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea a precizat că, administraţia locală din Satulung este una dintre cele mai harnice din Maramureş. ”Au deja multă experienţă în implementarea proiectelor şi ştiu să chibzuiască cu înţelepciune banul public. La Finteuşu Mic vorbim despre inaugurarea unui cămin cultural în ultima comunitate dintre cele şapte sate aparţinătoare comunei Satulung, care nu avea încă un astfel de edificiu. O administraţie care are grijă în acest fel de fiecare comunitate pe care o păstoreşte merită întreaga apreciere şi felicitările tuturor, iar Consiliul Judeţean Maramureş va continua să sprijine astfel de autorităţi locale performante”, a declarat şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea.