A fi sau nu primar al oraşului Ulmeni

Scris de Lia Bradeanu, 28 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Lucian Morar mai are la dispoziţie 15 zile pentru a se decide dacă rămâne sau nu în funcţia de vicepreşedinte a Consiliului Judeţean Maramureş. La alegerile din 11 iunie acesta a fost ales al oraşului Ulmeni.

Lucian Morar, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, nu a anunţat care este decizia pe care o va lua. Consilierii judeţeni i-au urat succes în viitorul mandat felicitându-l pentru activitate.
Mai în glumă, mai în serios, consilierii judeţeni sunt ferm convinşi că Lucian Morar va renunţa la funcţia de vicepreşedinte pentru a-şi continua activitatea din postura de primar al oraşului.
Lucian Morar le-a amintit tuturor că mai are la dispoziţie 15 zile până să anunţe decizia luată. Aşa că nu a răspuns cu acelaşi entuziasm colegilor din Consiliul Judeţean Maramureş.
O parte dintre consilierii judeţeni recunosc că se aşteaptă la surprize din partea lui Morar. Cu atât mai mult cu cât aceştia văd în el un aliat de dreapta a eşichierului politic. Aşa că dau dovadă de aşteptare şi nicidecum nu se grăbesc să îl vadă plecat din consiliul judeţean.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a dat de înţeles că rămâne de văzut ce va aduce următoarele 15 zile. Aşa că nu se grăbeşte să răspundă nici uneia dintre taberele formate în cadrul forului judeţean.