2.000 de pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii din Suciu de Sus

Scris de Lia Bradeanu, 03 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii din Suciu de Sus au depistat în trafic un bărbat din Alba Iulia care transporta cu autoturismul 2 000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării iar bărbatul depistat este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, puţin după miezul nopţii, poliţiştii Secţiei 7 Suciu de Sus care efectuau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe D.J. 109F, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Lăpuş.
La volanul maşinii a fost identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Alba Iulia. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au găsit în portbagaj 2 000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, netimbrate în România.

Deoarece bărbatul nu a putut prezenta documentele de provenienţă, întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării şi în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.