Focuri de armă şi droguri descoperite la doi tineri în Arieşu de Câmp

Scris de Lia Bradeanu, 07 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Focuri de armă şi urmăriri că în filme. Totul s-a întâmplat în Arieşu de Câmp. Doi tineri care nu au oprit la semnalele poliţiştilor au încercat să îşi piardă urma într-un lan de porumb, au fost prinşi şi încătuşaţi. În maşină s-au găsit droguri.

Un autoturism înmatriculat în Franţa care circula pe DJ 108A era urmărit de poliţişti. Tinerii care se aflau în maşină nu au oprit la semnalele oamenilor legii, dimpotrivă, au accelerat demarând în trombă.

Echipajele poliţiei au trecut la urmărire fiind nevoie să tragă trei focuri de armă în plan vertical în speranţa că vor opri. În Arieşu de Câmp cei doi tineri au reuşit să fugă şi să se ascundă în lanul de porumb, abandonând autoturismul de lux.

În cele din urmă cei doi au fost prinşi şi încătuşaţi. După percheziţiile efectuate asupra autoturismului s-au găsit substanţe interzise. Localnicii susţin că nu se aşteptau ca tocmai în localitatea lor să se întâmple aşa ceva.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul de la volan are 30 de ani, iar pasagerul 26 de ani. Ambii sunt din Gârdani. Cercetările continuă urmând a se lua măsurile legale ce se impun în acest caz.