Dansatoare din Baia Mare, înjunghiată la locul de muncă de soţul ei

Scris de Lia Bradeanu, 25 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O tânără de 25 de ani a ajuns înjunghiată la spital. Ea a fost atacată de soţul ei, în timp ce se afla la serviciu, fiind dansatoare într-un bar din Baia Mare.

Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, tânăra fiind lovită cu cuţitul de nouă ori.

Femeia a anunţat prin 112 organele abilitate, ambulanţa şi oamenii legii. La scurt timp la barul unde s-a petrecut incidentul a ajuns un echipaj al ambulanţei. Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Având în vedere că una dintre lovituri a fost în zona plămânilor s-a intervenit chirurgical pentru salvarea vieţii tinerei.

Cazul a ajuns în atenţia inspectorilor ITM Maramureş. În urma primelor investigaţii s-a ajuns la concluzia că victima are carte de muncă de două luni. Inspectorii susţin că s-a constituit o comisie care continuă cercetările.

Tânăra rămâne în continuare pe patul de spital. De creşterea micuţei femeii se vor ocupa părinţii din partea mamei. Ea îşi doreşte ca bărbatul cu care este căsătorit de patru ani să răspundă acum în faţa legii şi speră să îl vadă în spatele gratiilor. Îi este teamă pentru viaţa ei, însă speră că odată ce va fi externată să îşi crească în linişte copilul.