Beat la volan, un bărbat din Satu Nou de Sus a accidentat o maşină apoi a sunat la poliţie

Scris de Lia Bradeanu, 26 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În după-amiaza zilei de luni, 25 septembrie, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Satu Nou de Sus i-a sesizat pe poliţiştii din Groşi că în jurul orei 12.00 a fost implicat în producerea unui accident de circulaţie.

În timp ce conducea un tractor pe strada Cireşelor din localitatea de domiciliu, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită, însă autoturismul a fost avariat.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că bărbatul care a condus tractorul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din 2012. Totodată, bărbatul avea o concentraţie de peste 1.00 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital însă a refuzat recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.