Aflate la cules de ciuperci, două femei, mamă şi fiică, au fost înjunghiate

Scris de Lia Bradeanu, 11 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Două femei au fost înjunghiate în Moisei. Agresorul, soţul uneia dintre ele, a fugit de la faţa locului. Cele două, mamă şi fiică, au fost duse la spital. Mama de 64 de ani a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureş, starea ei fiind gravă.
Femeile se aflau în pădure la cules de ciuperci. Alături de ele a fost şi un localnic. După ce a fost înjunghiată femeia cea tânără, în vârstă de 46 de ani, i-a cerut ajutor. Împreună cu el şi un prieten al acestuia s-au deplasat la o cabană din apropiere unde se afla mama femeii. Au găsit-o în stare foarte gravă, cu tăieturi la nivelul abdomenului şi al pieptului.

Agresorul nu este nimeni altul decât soţul femeii în vârstă de 46 de ani. Localnicii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Tot ei susţin că motivul principal care a dus la acest nefericit eveniment ar fi gelozia.
Un elicopter SMURD a preluat-o pe femeia de 64 de ani şi a dus-o din Borşa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Însă aici, medicii au decis că pacienta să fie transferată la Spitalul din Târgu Mureş având în vedere starea gravă în care se află. Se pare că cei doi soţi se aflau în divorţ.