Un maramureşean a răpit o fetiţă în Bruxelles

Scris de Lia Bradeanu, 15 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Un român stabilit în Belgia a răpit o fetiţă de doar 6 ani. Se pare că omul este din Maramureş, este pedofil, reuşind să pună pe jar autorităţile din străinătate. Jihane El Oizi a fost răpită în timp ce se afla cu tatăl sau într-o piaţă din Anderlecht. Se pare că persoana care a răpit-o este pedofil şi este un român, din Maramureş, mai exact din localitatea Gârdani. Poliţiştii au dat alarma în momentul în care au văzut incidentul surprins de camerele de luat vederi. Poliţiştii au reuşit să îl aresteze pe răpitor, Aurel C., de 44 de ani.


Localnicii sunt şocaţi de cele întâmplate. Ei susţin că bărbatul era premiant la şcoală şi nu s-ar fi aşteptat la un astfel de gest din partea lui. Cu atât mai mult cu cât era pocăit şi cu frică de Dumnezeu.
Maramureşeanul posta mereu pe o pagină de socializare articole şi informaţii extrem de bizare: poze cu fetiţe dezbrăcate, crime, articole despre fetiţe abuzate sexual.
De asemenea, folosea două identităţi: Aurelius Kalauz (Aurel Călăuz) şi Emmanuel Jacob (Aurel Călăuz). Fetiţa a fost găsită nevătămată şi fără a fi abuzată sexual, după cum au declarat cadrele medicale.
În stare de şoc, micuţa nu a dorit să vorbească despre nefericitul incident. Aurel Călăuz se află acum în arest urmând a fi anchetat.