Turiştii ajung din Baia Mare în Antalya cu avionul

Scris de Vasile Gherman, 31 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Maramureşenii şi cei din zonele limitrofe pot ajunge în Antalya de pe aeroportul din Baia Mare. În premieră, sâmbătă, 1 iunie, agenţia de turism touroperatoare Prestige Tours începe operarea, a zborului direct catre Antalya.

Zborul va fi operat cu o aeronavă AIRBUS 321, cu 216 locuri, înregistrată sub pavilionul companiei ATLAS GLOBAL, începând cu 1 iunie şi va dura până pe 14 septembrie, cu o frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare zi de sâmbătă. Pe parcursul fiecărui zbor, turiştii vor avea la dispoziţie catering.

Preţul pachetelor turistice către Antalya începe de la 300 euro/persoana, cu toate taxele incluse, pentru o vacanţă incluzând, transport cu avion cursa charter, şapte nopţi cazare şi masă, transfer de la aeroport şi asistenţă turistică în limba română. „Analizând dispunerea teritorială a oraşelor de plecare spre Antalya, am constatat necesitatea introducerii unui zbor cât mai aproape de nord-vestul ţării, zona nedeservită până în acest moment, de avion cursa charter, pentru destinaţiile de vară tradiţionale pentru români. Astfel, o vacanţă în Antalya cu avionul poate costa, vara aceasta, cât o vacanţă cu autocarul în Grecia, însă cu servicii net superioare. Mai mult, vom oferi servicii de înaltă calitate la sol, venind în întâmpinarea tuturor exigenţelor turiştilor noştri”, spune Alin Răţoi, director financiar Prestige Tours. Pachetele turistice cu charter către Antalya sunt disponibile în toate agenţiile din ţară, în special din Baia Mare şi localităţile învecinate. Astfel, gradul de ocupare pe primul zbor este de 92.9%, în timp ce gradul de ocupare pentru întreg sezonul este deja de 72%.  Mai mult chiar, Prestige Tours asigură, gratuit, transferuri spre şi de la aeroportul din Baia Mare din localităţile Borşa, Dej, Satu Mare şi Sighetu Marmaţiei pentru toţi turiştii ce optează pentu pahcetele charter Baia Mare – Antalya.

V. Gherman