Rock’ N Road Weekend în Baia Mare

Scris de Vasile Gherman, 06 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mijlocul acestei luni găzduieşte a IX-a ediţie a Rock’ N Road Weekend. Sunt aşteptate la eveniment circa 1000 de motoare din mai multe zone din ţară, dar şi din străinătate. Vor fi două zile de adrenalină, voie bună, libertate, multă muzică rock şi folk.

Rock N Road Weekend are loc în acest an în perioada 9-11 august în staţiunea Izvoare. „Anul acesta suntem la ediţia a IX-a de RNRW şi al doilea an la rând cand organizăm evenimentul în Staţiunea Izvoare. Anii trecuţi am avut oaspeţi veniţi pe două roţi din toată ţara plus Ungaria, Germania sau Franţa şi sperăm să revină şi anul acesta în număr la fel de mare. Ne-am pregătit cu două seri de concerte Folk şi Rock de cea mai bună calitate şi multe concursuri cum ar fi cel de tras funia, prins găina sau băut bere. Surpriza va fi premiul cel mare la concursul de gulaş. Am reuşit să obţinem un butoi de 60 de litri de ulei special pentru motociclete deci clubul care va câştiga nu va mai avea probleme câţiva ani cu schimbul de ulei”, spune Csabi Rusiczki, preşedintele Rock’ N Road.

Partea artistică va fi întreţinută de cei de la Wild Angels, Jump Rock Band, Elendil, Focul Viu şi Masterpiece, celebra trupă tribut Metallica, cu Andy Ghost ca vocalist.

V. Gherman