Poliţiştii sigheteni au dăruit lucruri de strictă necesitate, alimente şi dulciuri unei familii greu încercată din Pomi

Scris de Lia Bradeanu, 14 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Profund impresionaţi de condiţiile vitrege în care trăiesc 10 copilaşi din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare, poliţiştii sigheteni „şi-au depăşit raza de competenţă” pentru a-şi duce o nouă misiune caritabilă la îndeplinire.

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei nu aşteaptă zile cu o semnificaţie deosebită pentru a face acte de caritate. Considerând că fiecare zi poate fi un bun prilej pentru a aduce zâmbete pe feţele celor încercaţi de viaţă, poliţiştii „s-au înarmat” cu lucruri de strictă necesitate, alimente şi dulciuri şi au vizitat o familie din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare. Aceasta nu a fost aleasă la întâmplare. În luna februarie a acestui an locuinţa lor a fost incendiată iar cel mai mic dintre copii şi-a pierdut viaţa.

 „Misiunea” din localitatea Pomi a fost o continuare a activităţilor de săptămâna trecută când mai mulţi poliţişti sigheteni au donat sânge, cu speranţa salvării de vieţi omeneşti. Tichetele primite, la care s-a adăugat şi contribuţia benevolă a poliţiştilor, au fost folosite pentru achiziţionarea de bunuri alimentare.

Familia vizitată a fost impresionată şi a mulţumit poliţiştilor maramureşeni  pentru gestul lor.