Nunta anului în Maramureş: primarul oraşului Ulmeni, Lucian Morar, şi-a unit destinele cu Ioana Pricop

Scris de Lia Bradeanu, 30 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Nunta anului din Maramureş a fost cu siguranţă cea a primarului oraşului Ulmeni, Lucian Morar. Acesta şi-a unit destinele cu Ioana Pricop, interpretă de muzică populară, în faţa a 3.000 de nuntaşi. La petrecere a participat şi Traian Băsescu cu soţia sa, Elena Udrea, dar şi alte personalităţi politice din Maramureş şi din ţară.
Nunta a fost organizată atent până la ultimele detalii. Evenimentul s-a desfăşurat în şapte locaţii. Mirii au dorit să împartă evenimentul cu toţi cei care îi cunosc.

Oaspeţii au avut parte de distracţie, dar şi bucate alese. Mirii au dorit ca meniul să fie diversificat, doar aperitivul să fie bazat pe preparate tradiţionale. Nu au lipsit sarmalele, dar nici tocăniţa de ciuperci. Rochiţa miresei a fost atent aleasă, mirele neavând voie să o vadă înainte de fericitul eveniment.

După deschiderea dansului, mirii au plecat să îi salute şi pe ceilalţi invitaţi din celelalte şase locaţii. Toţi nuntaşii au văzut nunta având la dispoziţie câte un ecran pe care au fost transmise imagini live. Nuntaşii susţin că deşi nu au stat la masa mirilor s-au bucurat să îi aibă alături pe Ioana şi pe Lucian fie şi chiar doar pentru câteva minute.
Mirii au reuşit să treacă pe la fiecare locaţie în parte.

Lucian Morar şi Ioana Pricop s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar de atunci sunt de nedespărţiţi. Ei speră ca viaţa să le dea sănătate, să fie fericiţi şi să aibă şi copii la fel de frumoşi că şi ei.