Noutăţi la Târgul internaţional agricol

Scris de Vasile Gherman, 24 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, are loc cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România.Este vorba de INDAGRA – Târgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

Târgul se desfăşoară sub înaltul Patronaj al Preşedintelui României şi reprezintă cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care pot aduce plusvaloare agriculturii din România şi impulsionează dezvoltarea relaţiilor comerciale. În cadrul evenimentului, producătorii şi distribuitorii din domeniu au posibilitatea de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a creşte performanţele şi profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie. De asemenea, specialiştii în agricultură au ocazia să acceseze ofertele la maşinile şi utilajele care asigură o mai mare flexibilitate şi o creştere rapidă a productivităţii. Cei care doresc să participe ca expozanţi la cea mai complexă manifestare cu tematică agricolă din România, organizată în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, sunt invitaţi să contacteze organizatorii: www.indagra.ro – secţiunea CONTACT.

Zona produselor tradiţionale ia amploare

Noutatea acestei ediţii este reprezentată de organizarea unei zone a produselor tradiţionale româneşti pe platformele exterioare, cu o participare reprezentativă pentru obiceiurile şi tradiţiile culinare din toate regiunile geografice ale României. Manifestarea oferă posibilitatea de a încheia noi contracte şi parteneriate, reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industrie şi specialiştii din domeniul agricol. Sectorizarea din acest an a fost special realizată pentru a asigura posibilitatea dezvoltării fiecărui salon tematic din cadrul acestei manifestări. Astfel, expozanţii îşi vor prezenta produsele în cadrul unor saloane tematice, precum: Salonul de agricultură, de zootehnie, utilajelor agricole şi produselor tradiţionale.

V. Rohianu