Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, prezent la deschiderea noului an şcolar în Vişeu de Jos

Scris de Lia Bradeanu, 11 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, a fost prezent luni, 11 septembrie, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar la Şcoală gimnazială din Vişeu de Jos.
Acesta şi-a amintit cu emoţii de zilele în care mergea la şcoală pe jos kilometri întregi. A mărturisit că niciodată nu şi-a imaginat că va ajunge ministru. Aşa că i-a încurajat pe copii să înveţe cât mai bine pentru că niciodată nu se ştie unde vor ajunge. S-a aşezat chiar în banca în care învăţa pe vremea când era elev în comuna natală.

Ministrul a precizat faptul că anul viitor şcoala va începe din 18 septembrie. Asta pentru că în acest an mulţi dintre părinţi şi elevi se pregăteau pentru săptămâna viitoare. De asemenea, a punctat faptul că elevii care au păşit azi în clasa a V-a a fost o generaţie de sacrificiu pentru vechiul guvern.
Localnicii l-au aşteptat cu dragă acasă şi susţin că se bucură că ministrul nu a uitat de unde a plecat. Aceştia se aşteaptă ca Liviu Marian Pop să acorde o mai mare importantă comunei de unde a plecat.
Ministrul a urat tuturor elevilor să aibă parte de un an nou şcolar plin de realizări. De asemenea, a promis că se va implica şi îşi va aduce aportul astfel încât toate şcolile din Maramureş, şi nu numai, să fie dotate la cel mai înalt nivel având în vedere că tehnologia este cea mai importantă în prezent.