Mândri de motoare, motocicliştii ies în trafic (FOTO)

Scris de Lia Bradeanu, 24 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Motocicliştii din Baia Mare s-au întâlnit în Centrul Vechi al municipiului pentru a depăna amintiri şi mai ales pentru a trage un semnal de alarmă că odată ce vremea se va încălzi vor putea fi văzuţi mai des în trafic.

Printre cei veniţi la eveniment se numără şi Mihai. Un bunic care îşi aminteşte cu mare drag de prima motocicletă cumpărată pe când avea doar 18 ani pe un preţ foarte mare. Ne asigură că a fost din muncă cinstită iar acum speră ca într-o zi să îi lase moştenire nepotului său ce are mai scump pe lume… motocicleta.

Nici motociclistele nu s-au lăsat mai prejos. S-au echipat corespunzător, au încălecat în şa şi au pornit pe motociclete. Bărbaţii sunt mândri de ele, cu toate că în trafic greu îţi dai seama dacă pe motocicletă se află o reprezentantă a sexului frumos sau un bărbat având în vedere echipamentul pe care toţi motocicliştii îl au.
Monica a primit în dar motocicleta şi a fost atât de încântată de cadou încât recunoaşte că nu şi-ar fi dorit nimic altceva.

Cei aproape 200 de motociclişti s-au aliniat şi au pornit în trafic. De această dată coloana a fost însoţită de oamenii legii. Împătimiţii bijuteriilor pe două roţi susţin că vor acordă respect şi aşteaptă să primească acelaşi lucru şi din partea tuturor conducătorilor auto aflaţi în trafic pentru a evita evenimentele nefericite şi să se bucure cu toţii de călătorii.