Handbal masculin. Calificare pentru Euro 2018. România – Serbia, cu gândul la victorie

Scris de Lia Bradeanu, 03 mai 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Întâlnirea dintre România şi Serbia la handbal masculin, pentru calificarea la Euro 2018 se va disputa în seara zilei de joi, 4 mai, în Baia Mare. Echipa tehnică speră ca publicul să vină în număr mare în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” pentru a-şi încuraja echipa favorită.

Au încredere în jucători, dar şi în suporterii care vor veni la sală. Meciul România – Serbia se va dispută mâine seară, de la ora 20.00, cu speranţa că tricolorii vor reuşi să se califice la Euro 2018.
Antrenorul naţionalei României, Xavier Pascal, a declarat că este conştient că se află în faţa unei echipe puternice, însă speră ca handbaliştii echipei României să se mobilizeze şi să facă un joc bun. Asta având în vedere progresele făcute în ultimele luni.

Handbaliştii vor intra în teren cu gândul la victorie. Însă sunt conştienţi că vor trebui să lupte pentru această victorie.
În grupa a 2-a a preliminărilor Euro 2018, România ocupă primul loc, cu 4 puncte. Pe locul secund este Belarus, cu 2 puncte, urmată de Serbia – 2 puncte şi Polonia – 0 puncte. Returul dintre România şi Serbia este programat pe dată de 7 mai în Kragujevac.