Femeia omorâtă de fostul soţ a fost condusă pe ultimul drum

Scris de Lia Bradeanu, 08 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sute de localnici au condus-o pe ultimul drum pe femeia care a fost ucisă în mijlocul străzii în Sighetu Marmaţiei. Fratele criminalului susţine că fiica acesteia, de 17 ani, ar fi visat că mama ei va muri.

Prieteni, vecini, rude şi cei dragi au fost alături de Anca Pop, femeia care a fost ucisă de fostul soţ în mijlocul străzii din Sighetu Marmaţiei. Toată lumea spune că femeia a fost liniştită şi la casa ei.

Adrian Pop, principalul suspect în acest caz de crimă, nu a fost prezent la înmormântare, fiind internat la Secţia Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei. Fratele acestuia a condus-o pe cumnata lui pe ultimul drum. Acesta susţine că fiica femeii ar fi visat că mama ei va muri.

Ambele familii sunt marcate de tragicul eveniment. Pentru a interveni în cazul în care s-ar fi iscat vreun scandal între rudele celor două familii, un echipaj de poliţie a fost prezent la faţa locului pe întreaga perioada a slujbei de înmormântare.
Adrian Pop rămâne în continuare internat la Secţia Psihiatrie a Spitalului din Sighetu Marmaţiei. După finalizarea expertizei psihiatrice urmează că procurorii să ia măsurile legale ce se impun împotriva acestuia.