Drum de centură la Şomcuta Mare

Scris de Vasile Gherman, 01 septembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »


La Şomcuta Mare se doreşte o centură ocolitoare. Consiliul Judeţean Maramureş a aprobat alocarea a 102.000 lei (TVA inclus) pentru studiul de fezabilitate necesar realizării acestui obiectiv.

Consilierii judeţeni au aprobat finanţarea din bugetul judetului a cotei ce ii revine Consiliului Judeţean Maramureş, estimate la nivelul sumei de 102.000,00 lei (TVA inclus) pentru achiziţionarea serviciilor de elaborare a Studiului de Fezabilitate, necesar pentru realizarea obiectivului de investiţii „Varianta de ocolire Şomcuta Mare”.

Suma finală va fi stabilită după finalizarea procedurii de achiziţie publică a serviciilor de elaborare a documentaţiei tehnico-economice şi va fi repartizată în mod corespunzător între parteneri.

Odată cu alocarea acestor bani s-a aprobat şi încheierea unui acord de parteneriat între U.A.T Judeţul Maramureş prin Consiliul Judeţean Maramureş şi U.A.T. Oraşul Şomcuta Mare, în vederea implementării unor măsuri pentru realizarea obiectivului de investiţii ”Varianta de ocolire Şomcuta Mare”.