Doi sigheteni au decedat intoxicaţi cu fum după ce adăpostul în care locuiau a luat foc

Scris de Lia Bradeanu, 02 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Doi sigheteni au decedat în intoxicaţi cu fum. Aceştia nu aveau locuinţă aşa că şi-au găsit adăpost într-o clădire dezafectată. Ceac are i-a găsit a fost chiar fiica lor care a sunat după ajutor la 112. Trăiau din mila vecinilor. Nu aveau lemne de foc şi deseori erau zile în care nu mâncau nimic. Vecinii îi mai ajutau. Şi-au găsit adăpost în urmă cu cinci ani într-o clădire dezafectată. Vecinii susţin că nu aveau energie electrică şi nici apă curentă.


Cea care a dat alarma a fost una dintre fiicele lor. Cei doi soţi aveau 10 copii. Fata a venit de dimineaţă să îşi viziteze părinţii. Însă a văzut un fum ieşind din casă. Aşa că i-a rugat pe vecini să o lase să sune la 112.
La scurt timp la faţa locului au ajuns echipajele de pompieri. Din nefericire aceştia i-au găsit pe cei doi sigheteni, femeia în vârstă de 63 de ani şi un bărbat de 68 de ani, fără suflare. Se pare că principala cauză care a dus la decesul celor doi soţi este intoxicaţie cu fum.
Acum familia celor doi se pregătesc de înmormântare. Copiii speră să găsească un ajutor având în vedere că nu au bani de înmormântare.