Carmen Prodan nu a promovat examenul pentru funcţia de conducere a CAS Maramureş

Scris de Lia Bradeanu, 04 martie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

casCasa Naţională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs posturile de preşedinţi ai caselor judeţene de sănătate. Niciunul dintre cei 47 de candidaţi calificaţi la proba scrisă nu a reuşit să treacă examenul. Pentru judeţul Maramureş s-a înscris Carmen Prodan.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs 41 de posturi pentru şefii caselor judeţene de sănătate. Examenul a avut loc în 2 martie. După analizarea dosarelor, în concurs au intrat 47 de candidaţi. Însă, după susţinerea probei scrise, niciunul dintre aceştia nu a reuşit să obţină minimum de puncte, respectiv 70, pentru a fi declarat promovat.

Pentru postul scos la concurs la nivelul judeţului Maramureş s-a prezentat Carmen Prodan. Deşi a asigurat interimatul de nenumărate ori, aceasta a obţinut doar 49 de puncte, de altfel cel mai mare punctaj dintre toţi, existând candidaţi care au obţinut doar 1 punct. Deşi momentan nu se gândeşte dacă se va înscrie sau nu la concurs, Carmen Prodan va asigura interimatul instituţiei. De asemenea, nu comentează nimic legat de faptul că niciunul dintre candidaţi nu a obţinut punctajul minim pentru a promova, însă susţine că baremul de corectare a fost foarte strict respectat, iar subiectele au fost complexe. Rămâne de văzut când CNAS va reorganiza acest concurs şi dacă data viitoare candidaţii care se vor prezenta vor fi mai bine pregătiţi sau nu.