Aeroportul Baia Mare rămâne neoperaţional

Scris de Lia Bradeanu, 25 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Problemele continuă la Aeroportul Internaţional Baia Mare. Terenul Aeroclubului Român a primit aviz negativ de la Ministerul Justiţiei astfel încât aeroportul rămâne neoperaţional.

Liberalii arată cu degetul înspre componenţa Consiliului de Administraţie al aeroportului, nefuncţional în momentul de faţă.

În timp ce pesediştii se laudă că au în Guvern doi miniştri şi trei secretari de stat din Maramureş, liberalii spun că nu se văd rezultatele acestora în ceea ce priveşte judeţul. La mijloc sunt prinşi turiştii şi cei care doresc să ajungă în judeţ pe calea aerului. Momentan acest lucru fiind imposibil.

Până una alta, liberalii promit că vor încerca să tragă un semnal de alarmă direct la Ministerul Justiţiei pentru a afla ce se întâmplă cu adevărat la Aeroportul Baia Mare. Aceştia speră ca Ministerul Transporturilor şi Guvernul să ia iniţiativa, astfel încât în cel mai scurt timp aeroportul să redevină operaţional.

  1. tisasomes a spus: 27 octombrie 2017, ora 12:41

    E de necrezut.De patru ani se lucreaza la aeroportul Baia Mare,si inca nu e operational.Daca mai dureaza mult nici nu mai are rost sa-l deschida.Deja Satu Mare si mai ales Oradea au atras companiile de aviatie.Nici Taromul nu o sa mai vina la Baia Mare.

  2. ZFPD a spus: 31 octombrie 2017, ora 17:07

    Ce rusine……….. BUDA ESTI CEL MAI MINCINOS TIP de care am auzit in viata mea !!!!!
    BUDA DIMISIUNE IMEDIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!