S-a lansat al doilea numar al revistei „Nord”

Scris de Marius Paşca, 21 ianuarie 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Publicatia ste conceputa in totalitate de studenti si se adreseaza cu predadere acestora

Membrii Asociatiei „Voluntari pentru viitor” (2V) au reusit recent sa editeze si sa publice cel de-al doilea numar al revistei studentesti „Nord”, o publicatie al carei redactor sef este Andreea Achim, studenta in anul II la specializarea jurnalism din cadrul Universitatii de Nord.

Conceput in totalitate de studenti si adresandu-se cu predadere acestora, numarul de fata se dovedeste mult mai complex decat numarul anterior, experienta redactarii primului numar spunandu-si cuvantul. In acestnumar gasim unele materiale si articole, precum< implementarea sistemului Bologna in Romania> sfaturi pentru sesiune> evolutia lucrarilor de extindere a noi biblioteci a universitatii> semnificatiile sculpturii in lemn a artistului plastic Ioan Marchis, amplasate in trecut in parcul din fata Facultatii de Litere. De asemenea, gasim si articole despre diferite evenimente care au avut loc la Universitatea de Nord.

„Redactia a castigat noi membri, iar colaborarea cu jurnalistii experimentati se dovedeste a fi foarte benefica. De asemenea, membrii asociatiei si-au sporit credibilitatea in randul profesorilor universitatii”, a declarat Lucretiu Pop, presedintele Asociatiei „Voluntari pentru viitor” (2V).

Din redactia publicatiei „Nord” fac parte< Samuel Andras, Ioana Balan, Cristian Chende, Adrian Dasn Pop (student in Cluj-Napoca), Vlad Herman, Adriana Pop, precum si George Nicoara, fost absolvent al universitatii si in prezent masterand la Roma.