Lecţie rutieră, pentru peste 500 de copii, în Fărcaşa

Scris de Lia Bradeanu, 01 iunie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peste 500 de copii s-au bucurat din plin de ziua lor de tobogane gonflabile, având parte de distracţie la maximum în comuna Fărcaşa. Ei au primit sfaturi de circulaţie din partea poliţiştilor Serviciului Rutier din cadrul IPJ Maramureş.


Cu mic, cu mare, s-au plimbat cu trenuleţul, au făcut poze cu personajele din desenele animate şi totodată s-au dat pe tobogane gonflabile.
Micuţii au ascultat cu mare atenţie sfaturile poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Maramureş. Asta cu atât mai mult cu cât, în urmă cu doar câteva săptămâni, în comună a avut loc un accident soldat cu moartea unui copil.

Copiii au fost încântaţi şi de expoziţia de animale. Mulţi dintre ei au profitat de ocazie pentru a-şi face poze. Nu au lipsit desenele pe asfalt, dar nici picturile pe faţă. Pentru toţi prichindeii a fost o zi minunată având în vedere că au primit şi cadourile mult dorite din partea părinţilor.


Micuţii au demonstrat că sunt foarte talentaţi atunci când vine vorba de dansurile populare sau muzica simfonică. Asta pentru că i-au încântat pe toţi cei prezenţi cu un mini spectacol pregătit pentru această zi.