Elevii Scolii „Al. I. Cuza” s-au prins in „Hora anotimpurilor”

Scris de Anca Dindiligan, 16 martie 2010 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Acestia au prezentat un montaj-literar dedicat fiecarei luni a anului

Marti, Sectia pentru copii din cadrul Bibliotecii Judetene „Petre Dulfu” a gazduit activitatea intitulata „Hora anotimpurilor”. De aceasta data, actiunea a fost realizata de elevii clasei a IV-a B de la Scoala „Al. I. Cuza”, din Baia Mare, directoare Monika Bandi. Manifestarea, coordonata de invatatoarea Liliana Grumaz, a constat intr-un montaj literar-muzical dedicat fiecarei luni a anului, elevii realizand si cate un desen reprezentativ.

„Cartea anotimpurilor” a fost titlul expozitiei de carte pregatita special pentru aceasta activitate si prezentata de bibliotecarele Corina Span si Casilda Cioltea. Expozitia a cuprins peste o suta de titluri din fondul Sectiei pentru copii, cele mai indragite de acestia fiind „Parada anotimpurilor”, „Sarbatorile anotimpurilor”, „Anotimpurile si micii pictori vrajitori”.

Invatatoarea Liliana Grumaz ne-a declarat: „Parteneriatele desfasurate cu Sectia pentru copii a Bibliotecii Judetene ne creeaza de fiecare data o stare speciala: ne pregatim cu entuziasm activitatea, propunem diferite scenarii, il alegem pe cel mai bun si abia asteptam sa vedem ce lucruri interesante vom afla din expozitiile tematice realizate cu multa daruire de gazde. „Hora anotimpurilor” este un prilej de a cuprinde pulsatia fiecarei luni cu caracteristicile ei prin poezii, colaje si melodii adecvate”.