Copiii Gradinitei 9 din Sighet s-au intrecut pe teme de circulatie

Scris de Ioan Johnny Popescu, 13 mai 2010 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Partener la activitate a fost Politia Rutiera din municipiu

Joi, 13 mai, la Gradinita cu Program Prelungit nr. 9 din Sighetu Marmatiei, director Maria Tomoiaga, s-a desfasurat un program special dedicat circulatiei rutiere, organizat in cadrul proiectului de parteneriat cu Politia Rutiera Sighet.

Dupa ce seful Politiei Rutiere Sighet, inspectorul Vasile Birtoc, le-a vorbit copiilor despre importanta respectarii semnelor de circulatie, in decorul expozitiei intitulate „Circuland corect ne protejam viata”, cuprinzand desene pe teme rutiere realizate de cei mici, copiii grupelor pregatitoare s-au intrecut care mai de care in a-si etala cunostintele privind circulatia corecta pe coridorul gradinitei transformat ad-hoc in carosabil, cu trecerile de pieton, intersectiile si sensurile giratorii marcate cu benzi adezive albe. Concursul a fost urmat de un mic spectacol de cantece si poezii pe teme de circulatie dupa care, cei mici s-au precipitat in curte unde-i astepta o masina a Politiei Rutiere devenita material didactic pentru inspectorul Vasile Birtoc. De succesul actiunii s-au ingrijit educatoarele Adriana Baias, Liliana Varsta, Maria Tiran si Oana Pop.

  1. ion a spus: 16 mai 2010, ora 15:58

    felicitari, este cea mai buna gradinita din judet care desfasoara activitati variate si placute: pate cu aceasta ocazie se vor implica si autoritatile pentru finalizarea reparatiei gradinitei, instalarea incalzirii centrale. copiii nostri merita