130 locuri libere în căminele studenţeşti CUN Baia Mare

Scris de Lia Bradeanu, 17 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Universitatea Baia Mare

130 de locuri au rămas libere la căminele Centrului Universitar Nord Baia Mare. Studenţii care îşi doresc să îşi trăiască din plin viaţa aici trebuie doar să depună o cerere la administraţia acestora.

„La căminul nr. 2 de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare mai avem locuri disponibile, studenţii sunt aşteptaţi să vină la cazare, trebuie doar să depună o cere şi să locuiască la noi”, a declarat Brigita Pop, administrator cămin.

Două dintre căminele studenţeşti sunt solicitate în număr ridicat de către studenţii care urmează cursurile facultăţilor băimărene. Aşa se face că aici nu numai că nu mai sunt locuri, ci nu se mai primesc nici cereri în acest sens.

„Ca membru al biroului de conducere al Ligii Studenţilor Pintea Viteazul putem să spunem că avem o colaborare foarte bună cu administraţia Centrului Universitar Nord din Baia Mare, de aceea dorim să informăm studenţii că mai sunt locuri disponibile în căminul 2 al Centrului Universitar Nord şi pot să-şi depună cerere pentru a fi cazaţi la administraţia căminului, iar în căminele 1 şi 3 de pe str. Victoriei nu mai sunt locuri disponibile, dar pot să-şi depună cerere la administraţia căminului în caz că se eliberează vreun loc”, a spus Ioana Grad, secretar general LSPV.

Pentru ca totul să se desfăşoare în ordine şi mai ales drepturile studenţilor să fie respectate, la nivelul fiecărui cămin au avut loc alegeri. Au fost votaţi şefii de cămine. Orice problemă se va ivi aceştia se vor strădui să îi găsească rezolvare.