Te gândeşti să redecorezi? Iată 3 modele de mobilă de dormitor care se poartă!

Scris de Decebal Ienasoiu, 10 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mobila de dormitor face parte din seria obiectelor de care nu te poţi lipsi, mai ales dacă te-ai mutat recent şi trebuie să îţi amenajezi locuinţa sau pur şi simplu ai în plan să redecorezi.

Înainte de a o cumpăra pe cea care îţi face cu ochiul, trebuie să te asiguri că este perfectă pentru spaţiul pe care îl ai la dispoziţie şi că se potriveşte cu stilul tău personal. Dacă nu te poţi decide ce să alegi, iată 3 modele de mobilă de dormitor care sunt în tendinţe! 

 

Mobilă de dormitor Ole I

Elegantă şi rafinată, această mobilă de dormitor este tot ce ai nevoie pentru casa ta. Confecţionată din lemn masiv de pin, mobila îi conferă spaţiului atât un aspect rustic, cât şi unul modern graţie finisajelor fine. Modelul dispune de 2 noptiere, un dulap, o comodă, o ladă de depozitare şi un pat. Din punct de vedere cromatic, toate aceste elemente se îmbină armonios datorită albului calm. Datorită versatilităţii sale subtile, mobila de dormitor poate fi încadrată cu succes atât în stilul contemporan, cât şi în stilul vintage.

Mobilă de dormitor London

Pentru cei care îndrăgesc culorile calde, în nuanţele pământului, mobila de dormitor London este alegerea ideală pentru un dormitor de vis. Confecţionat din pal melaminat, designul mobilierului este rezultatul unei combinaţii de elemente care aparţin atât stilului modern, cât şi celui tradiţional. Construită cu o deosebită atenţie la detalii, mobila de dormitor dispune de un dulap spaţios cu 3 uşi, o noptieră cu sertare, o comodă cu sertare şi o oglindă, astfel ca tu să te bucuri de toate facilităţile. Într-o încăpere simplă, acest model sofisticat şi foarte căutat se va face cu siguranţă remarcat alături de celelalte obiecte decorative.

Mobilă de dormitor Tiffany

Ultima modă în materie de mobilă de dormitor este reprezentată de mobilierul tapiţat, care oferă un plus de originalitate dormitorului. Acest model este dovada clară că imaginaţia şi creativitatea designerilor s-au îmbinat perfect. Mobila de dormitor Tiffany se poate tapiţa în diverse culori, după dorinţa clientului şi cu diverse materiale: stofă, piele ecologică, piele naturală. Mobilierul dispune de o masă de toaletă, un pat, un pouf, o bancă, o noptieră cu sertar şi oglindă. Patul este construit pe cadru de lemn tapiţat în întregime cu stofă, rezistentă în timp şi foarte uşor de întreţinut. Graţie stilului rafinat sub semnul căreia a fost creată, mobila de dormitor va fi pata de culoare din camera ta de odihnă şi va contrasta perfect cu celelalte articole de design interior.

Pe FAVI.ro, mai sunt şi alte articole de mobilă de dormitor  dintre cele mai diverse, pe care le poţi admira pe pagina https://favi.ro/produse/categorie/dormitor. Fie că eşti adepta stilului clasic şi îţi doreşti un mobilier din lemn, în care calitatea să primeze, fie că preferi stilul minimalist, cu decoruri albe şi finisaje luxoase, fii sigură că aici ai găsit locul ideal în care să îţi pui imaginaţia la încercare când vine vorba de amenajări interioare!