Serviciile de închirieri maşini pe termen lung, special gândite pentru antreprenori

Scris de Decebal Ienasoiu, 15 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

inchirieri masini pe termen lung – FocusRent

În societatea de astăzi, timpul a devenit cea mai importantă resursă, iar cei care deţin un business ştiu mai bine decât oricine că „timpul costă bani”.

În prezent, transportul ocupă o mare parte din ziua de muncă a oricărui angajat, motiv pentru care antreprenorii caută întotdeauna soluţia ideală, atât din punct de vedere al eficienţei şi mobilităţii, cât şi al costurilor. Compania FocusRent vine în întâmpinarea oamenilor de afaceri cu un program creat special pentru aceştia şi pentru angajaţii lor: serviciile de inchirieri masini pe termen lung.

Cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa extrem de competitivă a serviciilor de închirieri maşini, FocusRent îţi oferă soluţia optimă pentru ca angajaţii companiei tale să îşi poată desfăşura activitatea zilnică într-un mod profesionist, sigur, comod şi, mai presus de toate, eficient. „FocusRent lucrează în sprijinul clienţilor şi răspunde prompt la cerinţele acestora. Serviciile de închirieri maşini pe termen lung au fost gândite încă de la început pentru antreprenori şi pentru eficientizarea costurilor companiei lor”, declară Cristian Varbanciu, CEO FocusRent.

Pentru antreprenori, serviciile de închirieri maşini pe termen lung sunt mult mai rentabile decât achiziţionarea propriei flote de maşini. Este cunoscut faptul că un autoturism îşi pierde 25% din valoare odata cu primii kilometri, iar în câţiva ani valoarea acestuia se depreciază cu 50%. Aşadar, din cauza uzurii tehnologice, valoarea de revânzare a unui autoturism este incertă. În schimb, apelând la o companie care oferă servicii de închirieri maşini pe termen lung, vei putea face o estimare mai clară a costurilor. În plus, dacă perioada contractului va fi mai mare, vei putea beneficia de reduceri semnificative.

Serviciile de închirieri maşini pe termen lung sunt mai rentabile şi decât leasingul auto. Asta deoarece nu ţi se percepe niciun fel de avans, ci doar o plată lunară, în care sunt incluse următoarele facilităţi: taxele şi asigurările auto (RCA, full CASCO, rovinieta), impozitul auto, mentenanţă şi revizii periodice, asistenţă tehnică şi rutieră, înlocuirea autoturismului în caz de avarie, dar şi schimbarea anvelopelor de sezon. Pe lângă avantajele enumerate mai sus, serviciile de închirieri maşini pe termen lung de la FocusRent îţi oferă şi numeroase beneficii fiscale. Printre acestea, se numără deductibilitatea integrală a TVA-ului şi diminuarea valorii impozitului pe profit. Datorită faptului că autoturismele nu sunt înregistrate în patrimoniu, capacitatea de finanţare a companiei tale va creşte.

Parcul auto al companiei FocusRent este compus exclusiv din autoturisme noi, achiziţionate în ultimii 5 ani, iar oferta serviciilor de închirieri maşini pe termen lung include o gamă variată de brand-uri şi modele de autoturisme. Indiferent de domeniul de activitate al companiei tale sau de scopul pentru care ai nevoie de unul sau mai multe automobile, poţi alege dintre următoarele modele de maşini:

– clasa economy: Dacia Logan, Ford Fiesta, Ford Focus, Opel Corsa, Skoda Octavia;

– clasa luxury: Volkswagen Passat, Ford Mondeo, Audi A4;

– clasa SUV si 4×4: Dacia Duster, Nissan Pathfinder, Hyundai Santa Fe, BMW X5;

– microbuze de tip 8+1 locuri: Mercedes Vito, Volkswagen Transporter.